1 bilete 1 kaşkol bedava

1 bilete 1 kaşkol bedava
Pazarspor Onursal Başkanı Hüseyin Yangın'dan taraftara sitem dolu kampanya...

Pazarspor Onursal Başkanı'ndan taraftara sitem dolu kampanya...

Pazarspor'un kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda boş tribünlere oynamasına Onursal Başkan Hüseyin Yangın'dan sitem içeren bir kampanya düzenleniyor.

Başkan Yangın Pazarspor’un bu hafta sahasında oynayacağı Araklıspor maçında bilet alıp tribüne giren herkese bir Pazarspor kaşkolü hediye edecek.

Yangın, Pazarspor’un bu hafta sahasında oynayacağı zorlu Araklıspor maçında tribünlere daha fazla taraftar çekebilmek adına maça bilet alıp giriş yapan her taraftara bir adet Pazarspor kaşkolü hediye edecek. Taraftarlar alacakları bir biletle hem bu heyecanlı maçı seyredecek hem de bir adet Pazarspor kaşkoluna sahip olacak.

Öte yandan TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Pazarspor, 10. hafta maçında karşılaşacağı Araklıspor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Yozgatspor’u farklı mağlup eden temsilcimiz Pazarspor, gözünü kendi evinde ağırlayacağı Araklıspor maçına çevirdi. Teknik direktör Ali Kemal Bakoğlu, yardımcı antrenör Mustafa Ertem ve kaleci antrenörü İmdat Sarı eşliğinde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı ekibimiz, ısınma ve düz koşunun ardından tam sahada çift kale maç yaparak hazılıklarını sürdürdü.

pazarspor-antrenman.20091016002923..jpg

Geçen hafta sakat olduğu için Yozgatspor karşısında oynayamayan başarılı futbolcu Can Morgül ise bugün takımla birlikte idmanlara katıldı. Sakatlığı geçen genç futbolcunun durumunun iyi olduğu bildirildi.

TEMSİLCİMİZ ARAYI AÇMAK İSTİYOR
Bu sezon özellikle kendi evinde istikrarlı bir grafik çizen Pazarspor, çıkışını sürdürmek için sahasındaki Araklıspor maçını da kayıpsız atlatmak istiyor. Grupta şimdiye kadar 15 puan toplayarak 3. sırada olan Pazarspor, hemen arkasından gelen 4. sırada yer alan Araklıspor ile arasındaki puan farkını 6′ya çıkarmak istiyor.

RAKİP DEPLASMANDA NAMAĞLUP !
Temsilcimiz Pazarspor şimdiye kadar oynadğı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 15 puan ile 3. sırada yer alıyor. Rakip filelere toplam 11 gol göndermeyi başaran Mavi Beyazlı ekip, kalesinde 6 gol gördü. Rakibimiz Araklıspor ise 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile şimdiye kadar 12 puan toplayarak temsilcimizin hemen gerisinde 4. sırada yer alıyor.

PAZARSPOR İÇ SAHADA LİDER
Kendi evinde şu ana kadar rakiplerine boyun eğmeyen Pazarspor, sahasında oynadığı 4 maçta; 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak 8 puan topladı ve grupta iç saha bazında en iyi takım görüntüsü çizdi.

Hedefine emin adımlarla ilerleyen Pazarspor’un bu maçta destekçisi olmak adına tüm Pazarspor sevenler maça beklenmekte.