1.Lig Takımına TFF'den Ciddi Uyarı !

1.Lig Takımına TFF'den Ciddi Uyarı !
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan PTT 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren o takıma ciddi uyarı geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu, 1461 Trabzon, Polatlı Bugsaş ve Anadolu Selçuklu'ya gönderdiği yazıda önemli ikazlarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, PTT 1. Lig ile Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon, Anadolu Selçukluspor ve Polatlı BUGSAŞ Spor'a, farklı liglerde bağlantıları olan  takımlarla ilişkilerini kesmesi için uyarıda bulundu.

1461 Trabzon'un, Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor, Polatlı BUGSAŞ Spor'un Ankaraspor, Anadolu Selçukluspor'un ise PTT 1. Lig'deki Torku Konyaspor ile bağı bulunuyor.

TFF Yönetim Kurulu 16 Nisan 2013 günü aldığı yönetim kurulu kararıyla mevcut durumun devamı halinde PTT 1. Ligde 4. sırada yer alan 1461 Trabzon ile Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta averajla ikinci sırada yer alan Polatlı Buğşasspor'un bir üst lige çıkmalarına veya play off'ta mücadele etmelerine yasak getirdi.

Futbol Federasyonu yönetim kurulu tarafından alınan kararda Trabzonspor ile PTT 1. Lig'de 4. sırada yer alan 1461 Trabzon'un, Ankaraspor ile Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2. sırada bulunan Polatlı Buğşasspor ve Beyaz Grup'ta 11. sıradaki Anadolu Selçuk ile Torku Konyaspor kulüplerine aralarındaki resmi bağın en geç 13 Mayıs 2013 tarihine kadar sonlandırılması konusunda ilgili kulüplere ihtarname gönderildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), takımların bağlı olduğu kulüplerle ilişkilerini kesmesi yönündeki uyarısını değerlendiren Polatlı Bugsaş Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Dişçi, konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.
 
Açıklama yapan Dişçi, "TFF ile bu konuyla ilgili zaten görüşüyorduk. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Uyarı yazısı henüz gelmedi. Yarın ulaşır. İki kulüp içinde görev alan şahısların tek kulüpte görevlendirilmesi isteniyor. 17 Mayıs tarihine kadar süreci tamamlamamız gerekiyor. Yönetim kurullarında alt ve üst branşlarda görev alanlar sadece birini tercih edecek. Doğal bir süreç" değerlendirmesini yaptı.