1.Ligde Krallığa 17 Aday

1.Ligde Krallığa 17 Aday
PTT 1. Ligde geçen sezon Rizesporlu futbolcunun zirvede yer aldığı listede bu yıl 17 aday zirvede yer almak için yarışıyor!..

PTT 1.Lig'de takımlar arasında zirve yarışı için çekişme sürerken gol krallığında da birçok oyuncu yarış halinde.  11. Haftası geride kalan 1. Ligde 4 ile 7 gol arasında tam 17 futbolcu yer alıyor.

Kayseri Erciyesspor, Adana Demirspor ve Ç.Rizesporlu futbolcuların başı çektiği listede üçte biri geride kalan ligde geçen sezon Ç.Rizesporlu Severin Bikoko 18 golle zirvede yer alan isim olurken Giresunspor’dan Eren Tozlu 14 golle ikinci, Ç.Rizesporlu Jallow ise 13 golle sezonu üçüncü sırada tamamlamıştı.

ALTIN SEZONLARINI YAŞIYORLAR GEÇEN SEZON SONUNDAKİ PERFORMANSLARINA ULAŞTILAR

Gol krallığı yarışında K.Erciyessporlu Gohou ve Emrah Bozkurt ile Adana Demirspor’dan Gökhan Kaba 7 golle zirveyi paylaşırken dikkat çeken en önemli nokta ise Erciyessporlu iki futbolcudan Emrah Bozkurt geçen sezonu 9 golle, Gohou ise geçen yıl formasını giydiği Denizlispor’da 7 golle tamamlamış ve ligin henüz 11. Haftasında geçen sezonun performanslarına ulaşarak kaydettikleri gollerle Erciyesspor’un zirvede yer almasında büyük pay sahibi oldular. Ayrıca zirvede bulunan bir başka isim olan Gökhan Kaba da geçen sezon formasını giydiği K.Erciyesspor’da sezonu 10 golle tamamlarken bu yıl formasını giydiği Adana Demirspor’da 11. Hafta sonunda 7 gol kaydederek Güney  ekibinin zirve yarışı içerisinde bulunmasını sağladı.

ZİRVEDE K. ERCİYES, ADANA DEMİRSPOR VE Ç. RİZESPORLU FUTBOLCULAR VAR

17 futbolcu arasında en fazla oyuncu 3 futbolcu ile Ç.Rizespor olurken, K.Erciyesspor ve Adana Demirsporlu 2, Gaziantep B.B., Torku Konyaspor, Adanaspor, Boluspor, Manisaspor, Samsunspor, Bucaspor, 1461 Trabzon, Ankaragücü ve TKİ Tavşanlı Linyitsporlu 1’er oyuncu listede yer aldı.

EN FAZLA FUTBOLCU Ç. RİZESPOR'DAN

Rizesporlu 3 futbolcunun yarışın içinde yer aldığı listede K.Erciyessporlu Gohou ve Emrah Bozkurt ile Adana Demirspor’dan Gökhan Kaba zirvede yer alıyor. Bu üçlüyü ise yine Adana Demirspor’dan Junior, Ç.Rize’den Uche Kalu ve Gaziantep B.B.’den Serdar Deliktaş 6 gol ile takip ediyor. Rizesporlu Cenk Ahmet kaydettiği 5 golle zirve yarışını takip ederken takım arkadaşı Jallow da rakip filelere gönderdiği 4 gol ile en çok gol atan 17 futbolcu arasında kendisine yer buldu.

İşte PTT 1.Lig'de gol krallığının zirvesinde yer alan isimler ile geçen sezonun en çok gol atan 17 oyuncusu:

11. HAFTA GOL KRALLIĞI

11.-hafta-gol-kralligi.jpg

GEÇEN SEZON SONU GOL KRALLIĞI

2011-2011-ptt-1.-lig-gol-kralligi.jpg