1. Rize Gençlik Çalıştayı Programı Gerçekleştirildi

1. Rize Gençlik Çalıştayı Programı Gerçekleştirildi
TOBB Rize Genç Girişimciler Kurulu öncülüğünde 1. Rize Gençlik Çalıştayı programı gerçekleştirildi.

Rize Ticaret Borsasında gerçekleşen Rize Gençlik Çalıştayına Rize’nin her bir ilçesinden ve farklı mesleklerden 150 genç katılım sağladı. 

Çalıştay programında Rize genelinde eklenebilecek sosyal faaliyetler, girişimcilik için yapılabilecek çalışmalar ve kente daha fazla değer katabilecek çalışmalar ile ilgili değerlendirilmeler yapıldı. İki etaptan oluşan çalıştayda değerlendirme sonuçlarının rapor haline getirilip ilgili yerlere sunulacağı ve takip edileceği belirtildi.

tobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(12).jpg

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan programa katıldı. Avcı, Metin ve Erdoğan buradaki konuşmalarında gençlerin bu tür çalışmalarını çok önemsediklerini ve ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.

Programa ev sahipliği yapan Rize Genç Girişimler Başkanı Muhammed Akkuş ise  konuşmasında Rize’deki genç istihdamın arttırılması gerektiğini ve bu yöndeki çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. 

Akkuş, destekleri ve katılımları dolayısıyla Avcı, Metin ve Erdoğan'a teşekkür ettiği konuşmasında ayrıca, program paydaşı olarak Ak Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Burak Ak, Rize Valiliği Sivil Toplum Gönüllüleri Platformu Yöneticisi Esra Alemdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi adına çalıştaya koordinatörlük eden Basın ve Enformasyon Müdürü Öğretim Görevlisi Taner Erol ile katılım gösteren sivil toplum kuruluşlarıyla beraber davetlilere teşekkürlerini de iletti.

Ak Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi program paydaşı Burak Ak ise konuşmasında, yapılan çalışmaların sözde kalmamasını ortak bir irade göstererek takibinin yapılması ve Rize’mize kazandırılması gerektiğini dile getirdi. Düzenli olarak yapılan Rize Gündem programlarında artık gençlerin de olması gerektiğini belirtti. 

tobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(2).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(8).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(1).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(11).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(6).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(4).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(5).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(9).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(10).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(13).jpgtobb-rize-genc-girisimciler-kurulu-onculugunde-1.-rize-genclik-calistayi-programi-duzenlendi.--(14).jpg