10 Aylık, 19 Kilo (VİDEO)

10 Aylık, 19 Kilo (VİDEO)
Gaziantep'te 10 ay önce dünyaya gelen bebek, yaklaşık 4 yaşındaki çocukların kilosuna ulaşırken, 5 yaşındaki çocukların kıyafetlerini giyiyor. 10 aylık kız bebeğe oyuncak dayanmıyor.

Gaziantepli 3 çocuk sahibi Şimşek çiftinin 10 ay önce bir çocukları daha oldu. Ancak doğuştan itibaren kilosuyla ailesini endişelendiren Gülseren bebek, doğumdan sonra aşarı kilo nedeniyle yoğun bakıma yatırıldı. Daha sonra hastaneden taburcu olan Gülseren bebek 10 ay içinde 19 kiloya ulaştı. Yaşıtları en fazla 10 kilo gelirken çocuklarının sağlığından şüphelenen Şimşek ailesi doktora giderek durumu anlattı. 

Anne Hatice Şimşek, kızının doğumdan itibaren şişmanlık sorunu ile karşı karşıya olduğunu belirterek, "Kızım doğmadan önce doktorlar bize kilosunun fazla olduğunu söylemişti. Ancak bu kadar olacağını tahmin edemiyorduk. Doğumdan sonra kilosu nedeniyle Üniversite Hastanesi'ne götürdük. Yapılan tahlillerin tamamı temiz çıktı. Biz hormon bozukluğu olabileceğini tahmin ederken doktorlar bize anne sütünün yaradığını ve normal gıdaya geçiş yapılması durumunda bebeğin kilo kaybedeceğini söyledi" dedi. 

gulseren-bebek-gaziantep-1.jpg

Anne Hatice Şimşek 3 çocuk daha büyüttüğünü ancak hiç birinde bu durumla karşılaşmadığını ifade ederek, "Bebeğim aşırı kilolar nedeniyle oyuncaklarına sürekli istemeyerek zarar veriyor. Ayaklı örümcek oyuncağı 4 kez kırdı. Kendisine oyuncak yetiştiremiyoruz. Bezini de en büyük boydan alıyoruz. Ayrıca şuanda 5 yaşında ki çocukların giydiği kıyafetleri giydiriyorum. Onları da en fazla 2 hafta giyiyor" diye konuştu. 

Evin neşesi haline gelen Gülseren bebek komşularının da ilgi odağı oluyor. Tartıda 19 kilo gelen Gülseren kendisine ilgi gösteren herkese gülücükler saçarak neşeleniyor.