10 Numara Projelerin Muhatabı Belediyedir

10 Numara Projelerin Muhatabı Belediyedir
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, yapımları, projelendirme veya istimlak çalışmaları karınca kararınca yürüdüğünden vatandaşların büyük tepkisini çeken 10 Numaralı Projelerin muhatabının siyasiler değil Rize Belediyesi olduğunu söyledi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çay TV'de yayımlanan Gündem programında Togay Muratoğlu'nun konuğu oldu. Karal, 10 Numara Projeler ile ilgili soruya 10 Numaralı Projelerin muhatabının siyasiler değil Rize Belediyesi olduğunu söyledi.

10 Numara Projelerle ilgili konuşan Milletvekili Karal, 10 Numara Projeler hakkında belediye yönetiminin gerekli bilgileri verdiğini yada vermesi gerektiğini ifade ederek, “Biz milletvekililleri olarak bu siyasi vaatlerin Ankara'yla olan irtibatlarını çözme yolunda gayret gösteriyoruz. Yerelde belediye bürokrasisi zaten bunları takip etmek zorundadır. Ama eğer zamanı, zemini geldiğinde kamuoyunu bilgilendirmiyorlarsa o da onların eksiklikleridir, bilgilendirmeleri lazım. Ben her tv programında kalkıp ta 10 numaralı projelerle alakalı sorulara açıklama yapmak zorunda değilim. Bunun muhatabı belediyedir. Ama merkezi hükümetle olan veya Ankarayla olan bağlantıları varsa bunların çözümü ne aşamada onlara tabi biz cevap veririz.” diye konuştu.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'nin 10 Numara Projeleri Hangi Aşamada?