10 Yıl Önce Bugün Neler Oldu?

10 Yıl Önce Bugün Neler Oldu?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrailin Gazzeye saldırısı ve "Mavi Marmara" saldırısı sonrasında muhalefeti sessiz kalmakla suçladı.

ERDOĞAN'DAN MUHALEFETE "MAVİ MARMARA" TEPKİSİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrailin Gazzeye saldırısı ve "Mavi Marmara" saldırısı sonrasında muhalefeti sessiz kalmakla suçladı.

GAZETECİLER ŞENER VE ŞIK TUTUKLANDI

Ergenekon soruşturması kapsamında 3 Mart Perşembe günü gözaltına alınan gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık "terör örgütü üyeliği" suçlamasıyla tutuklandı.

Ergenekon soruşturması kapsamında "terör örgütü üyeliği" gerekçesiyle çıkarıldıkları nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından saat 05.50'de tutuklanan gazeteciler Nedim Şener ve Ahmet Şık, adliyeden Metris Cezaevi'ne gönderildi. Şık ve Şener polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra dün saat 15.40 sıralarında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirilmişlerdi.

TAYLAND VE BREZİLYA'DAN İKİ AYRI AKILALMAZ KAZA

Brezilya ve Tayland'da sürücülerin bir anlık dikkatsizliklerinin neden oldukları kazalar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Brezilya'nın Sao Paolu kentinde bir fabrikaya girmek için ani şerit değiştiren kamyona arkadan gelen bir TIR hızla çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle şerit ihlali yapan TIR, fabrikanın duvarlarına çarptı.

Bir anlık dikkatsiziği kamyon şoförünün hayatına mal oldu.

Tayland'da meydana gelen başka bir kazada ise kadın sürücünün kullandığı otomobil, aniden kontrolden çıkınca yol kenarındaki bir oto tamircisine girdi. Kazada neyse ki can kaybı olmadı, kadın sürücü uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı.

-İHA-

Kaynak:IHA