1000 Kişilik ASDEP Alım Başvuruları Başladı

1000 Kişilik ASDEP Alım Başvuruları Başladı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 1000 ASDEP personeli alımı için başvurular başladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının web sayfasından yapılacak başvurular 6 Aralık'ta sona erecek.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Taşra Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın ek 2 nci maddesine göre, 1000 adet Aile Sosyal Destek Personeli (ASDEP) sözleşmeli personel alacak.

Alımlar kapsamında Rize’de Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler, Sosyal Çalışmalar ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Psikoloji bölümleri için 1’er kişi olmak üzere toplam 3 kişi, Artvin’de de Rize ile aynı bölümler için 1’er kişi olmak üzere toplam 3 kişi, Trabzon’da Sosyal Hizmet, Sosyal Hizmetler, Sosyal Çalışmalar bölümü için 5 kişi, Sosyoloji için 1, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık için 4, Psikoloji için 2, Aile ve Tüketici Bilimleri için 1 ve Çocuk Gelişimi için 1 olmak üzere toplam 14 kişilik alım yapılacak.

Adaylar, başvurularını Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının web sayfasında ( http://www.ailevecalisma.gov.tr ve/veya https://ailevecalisma.gov.tr/pdb ) yer alan sözleşmeli personel alım sınavı başvuru sayfasından elektronik ortamda 27/11/2019 -06/12/2019tarihleri arasında yapacaklar.

İlan metni özel şartlar kısmında yer alan “KPSS B grubu (KPSS) P3 puan türünden geçerli puanı olmak” şartı ile 2018 KPSS puanı istenilmektedir.

İlan Metni İçin Tıklayınız…

Başvuru İçin Tıklayınız…

BİLGİ İÇİN:

www.ailevecalisma.gov.tr https://ailevecalisma.gov.tr/pdb