12. Türkiye Spor Adamları Ödülleri

12. Türkiye Spor Adamları Ödülleri
Haliç Üniversitesi ve Spornews’in birlikte düzenlediği 12. Türkiye Spor Adamları Ödülleri'nin sahipleri belli oldu.

- Haliç Üniversitesi ve Spornews’in birlikte düzenlediği 12. Türkiye Spor Adamları Ödülleri'nin sahipleri belli oldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleştirilen basın toplantısına, Haliç Üniversitesi Mütevveli Heyeti Başkanı Mansur Topçuoğlu, Haliç Üniversitesi BESYO Müdürü Müslüm Gülhan, panel organizatörü Nedim Delibaş, Haliç Üniversitesi Mütevveli Heyeti Üyesi Emre Efe ve çok sayıda davetli katıldı.

MANSUR TOPÇUOĞLU: “TÜRKİYE’DE SPORTİF BAŞARILAR EKSİK”

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde gerçekleştirilen basın toplantısında açılış konuşmasını yapan Haliç Üniversitesi Mütevveli Heyeti Başkanı Mansur Topçuoğlu, üniversite olarak kendilerinin sporla ilgili her şeyin içinde olduklarına değinerek, “Biz üniversite olarak Türkiye Spor Yazarları Derneği ile geleceğin sportif başarılarını yakalamak adına futbolcularını, antrenörlerini ve spor adamlarını yetiştirmek için çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Türkiye’de sportif başarılar eksik. Bunun içinde elimizi taşın altına koyduk ve 3 senedir İstanbul’da uluslararası sporun zirvesi etkinliklerini üniversite olarak biz gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

MÜSLÜM GÜLHAN: “BASININ VE SPOR CAMİASININ BİRBİRİ İLE YÜZLEŞMESİNİ SAĞLAYACAK PANELLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Düzenleyecekleri panellerde futbol ve spor camiasından çok önemli isimlerin yer alacağına değinen Haliç Üniversitesi BESYO Müdürü Müslüm Gülhan, “Amacımız popülizmden uzak ve bilgi aktarımını sağlayacak bir üniversite duruşu sergileyebilmek. Basının ve spor camiasının birbiri ile yüzleşmesini sağlayacak paneller düzenleyeceğiz” dedi.

NEDİM DELİBAŞ: “BİRBİRİNDEN MARKA İSİMLER DÜZENLENECEK PANELLERDE YER ALACAK”

Panel organizatörü Nedim Delibaş ise amaçlarının her yıl çıtalarını biraz daha yukarıya çekmek olduğunu ve düzenlenecek panellerde marka isimlerin yer alacağını belirterek, “Haliç Üniversitesi ile birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz ve bu yıl 4’üncüsünü yaptığımız ‘Sporun Zirvesi Uluslararası İstanbul’ panellerimizde bu yıl 6 ülkeden toplam 14 gazeteci, başkan, teknik adam ve futbolcu düzeyinde katılımcı bizlerle birlikte olacak. Birbirinden marka isimler düzenlenecek panellerde yer alacak” diye konuştu.

Haliç Üniversitesi Mütevveli Heyeti Başkanı Mansur Topçuoğlu, basın toplantısının sonunda Haliç Üniversitesi öğrencileri tarafından yapılan anket sonucunda, yılın teknik adamı Fatih Terim ve yılın futbolcusu Burak Yılmaz olduğunu söyledi.