13 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismara 19 Gözaltı

13 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismara 19 Gözaltı
Antalya'da 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla, aralarında polis memurunun da olduğu 14'ü yaşı küçük 19 kişi gözaltına...

Antalya'da 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla, aralarında polis memurunun da olduğu 14'ü yaşı küçük 19 kişi gözaltına alındı. 5 kişinin ise yakalanması için çalışma devam ediyor.

Olay 7 Haziran'da Kepez ilçesi Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 13 yaşındaki S.N.A.'nın polis memuru annesi A.B., kızının karnının büyüdüğünü fark edince doktora götürdü. Doktor kontrolünde kızının hamile olduğunu öğrenip şok yaşayan anne, Çocuk Şube Müdürlüğüne müracaat etti. Çocuğun karnındaki cenin, doktor kontrolünde alındı. S.N.A. pedagog eşliğinde başına gelenleri anlattı.

Konuyla ilgili Çocuk Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri şüphelilerin adreslerine operasyon düzenledi. Operasyonda, 14'ü suça sürüklenen çocuk olmak üzere toplam 19 şüpheli yakalandı. 5 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmanın sürdüğü öğrenildi. Aralarında polis memurunun da bulunduğu şüphelilerin suçlamaları kabul etmediği ileri sürüldü.

S.N.A. ise Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edilerek devlet korumasına alındı.

Kaynak:IHA