14 Çocuğun Annesini Kocası Öldürmüş

14 Çocuğun Annesini Kocası Öldürmüş
Dün köy yolunda ölü olarak bulunan 14 çocuk annesi kadını kocasının namus yüzünden öldürdüğü ortaya çıktı.

Giresun’un Görele ilçesinde dün köy yolunda ölü olarak bulunan 14 çocuk annesi kadını kocasının namus yüzünden öldürdüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Beşirli köyünden Görele ilçe merkezine 30 Mart sabahı alışverişe giden Havva Genç (40) isimli kadın, aynı gün akşam saatlerinde köyüne gitmek üzere geri döndü. Evine yaklaştığı sırada oğlu Mesut Genç’ten (17) aldığı kumanyaları eve götürmesini isteyen Genç, birisi ile buluşacağını belirterek oğlunun yanından ayrıldı.

Havva Genç dün sabah saatlerinde köylerinin yakınındaki Yeşildere Köyü yolunda tüfekle öldürülmüş olarak bulundu.

Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından Genç’in eşi Mürsel Genç (44) gözaltına alınırken, ilk ifadesinde olay günü karısının yasak ilişki yaşadığını, Salı akşamı fındık bahçesinde pusuya yatarak karısın beklediğini gece saat 02.00 sıralarında yanında bulunan av tüfeği ile karısı Havva Genç’e arkadan 2 el ateş ederek vurduğunu ve namusunu temizlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Görele Adliyesi’ne getirilen Genç, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Genç çiftinin en büyüğü 19, en küçüğü 6 yaşında olan 14 çocuğunun Giresun Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edileceği öğrenilirken, Havva Genç, Çanakçı ilçesine bağlı Deregözü köyünde toprağa verildi.

mursel-genc-giresun.jpg