1453 Atmaca Grubu Geliyor

1453 Atmaca Grubu Geliyor
Bank Asya 1. Lig’de tutunma mücadelesi veren ve bunun içinde yarın sahasında Bucaspor ile oynayacağı maça dönüm gözüyle bakan Rizespor için seferberlik ilan edildi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın 7’den 70’e herkesi maça davet etmesinden sonra başlayan hareketlilikte tüm ilçe ve belde belediyeleri yarınki maç için özel otobüs seferleri koydu. Büyük bir heyecan dalgasının yaşandığı Rize’de İkizdere’den Fındıklı ilçelerine kadar her yerden akın akın taraftarların maça gelmesi bekleniyor.

Özel Organizasyonlar
Yarın Yeni Rize stadın da süper lige çıkma mücadelesi veren Bucaspor’u konuk edecek olan Rizespor’da taraftar gurupları da çeşitli hazırlıklar yapıyor. Stat yeşil-mavili bayraklarla süslendi. Rizespor Taraftarlar Derneği, Mekansızlar, Sosyete ve Rotasızlar gurupları ortak hareket ederek yapacakları organizasyonlarla takımlarını destekleyecekler. Taraftar gurupları herkesin yeşil-mavili formaları giyip bayraklarıyla maça gelmeleri için çağrıda bulundu.

Akın Akın Maça
Bucaspor karşısında Yeni Rize Stadı’nda çok önemli bir sınav verecek olan Rizespor için sadece Rize’de değil İstanbul’dan da özel organizasyonlar yapılıyor. Lige şampiyonluk hedefiyle başlamasına rağmen kümede kalma mücadelesi veren yeşil-mavili renkler için yürekler heyecanla çarparken maça olan ilgi beklenenin de çok üstünde olacak.1453 Atmaca gurubundan bir gurup taraftar bugün İstanbul’dan otobüslerle Rize’ye akın edecek.