15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Rize’de anma programı düzenlendi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Rize’de anma programı düzenlendi
Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki programa, vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ile katıldı. Alanda, ayrıca Rizeli 15 Temmuz şehitlerinin fotoğrafları ile 15 Temmuz gecesine ait fotoğraflar da sergilendi.

Programda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı, ezgi ve marşlar ile şehitler için Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Rize'de 29 metre yüksekliğindeki Çay Bardağı şeklinde inşa edilen Çay Çarşısı'na Türk Bayrağı ve 15 Temmuz görüntüsü yansıtıldı.

Rize İl Müftülüğünce ilahi dinletisinin sunulduğu programa AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Rize Belediyesi Başkan Vekili Muhittin Aydın Bilsel, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Temel, Rize Baro Başkanı Ümit Peçe, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Güngör, İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Cantürk AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, kurum amirleri, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız’ın açış konuşmasını yaptığı programda Milletvekili Avcı ve Vali Vekili Sarı günün önemine ilişkin birer konuşma gerçekleştirdi.

Kentte saatler 00.13'ü gösterdiğinde ise tüm camilerden sela okundu.

15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gununde-rizede-anma-programi-duzenlendi.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı / AA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum