15 Temmuz Gazilerinden Hikmet Karaman'a Ziyaret

15 Temmuz Gazilerinden Hikmet Karaman'a Ziyaret
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaralanan Yasin ve Ayla Kasarcı çifti, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ı ziyaret etti.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında İstanbul'daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde ateş edilmesi sonucu yaralanan Yasin ve Ayla Kasarcı çifti, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ı ziyaret etti. 

Gazi Kasarcı çifti, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yeşil-mavili ekibin antrenmanı öncesi saha kenarında Hikmet Karaman'ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Yasin Kasarcı, 15 Temmuz gecesi yaşadığı olayları Karaman ile paylaştı. 

15-temmuz-gazilerinden-hikmet-karamana-ziyaret-(2).jpg

Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kasarcı ailesinin kendisini ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Bizi onore ettiler. O gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ben de gidenlerdenim. Olayı yaşayanlardanım. Biz vurulmadık. Türk milleti başka bir millet. Bizim bu kişileri omuzlarda taşımamız gerekir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşmasında 'Ne milletmişsiniz' demişti. Türk milleti böyle bir millet. Aziz millet." ifadelerini kullandı. 

Karaman, Kasarcı çiftine ziyaretleri anısına imzalı forma hediye etti. 

15-temmuz-gazilerinden-hikmet-karamana-ziyaret-(3).jpg15-temmuz-gazilerinden-hikmet-karamana-ziyaret-(4).jpg15-temmuz-gazilerinden-hikmet-karamana-ziyaret-(6).jpg15-temmuz-gazilerinden-hikmet-karamana-ziyaret-(5).jpg

15-temmuz-gazilerinden-hikmet-karamana-ziyaret-(1).jpg