150 Kişiyi İş Sahibi Yapacak Kursun Mülakat Tarihi Belli Oldu

150 Kişiyi İş Sahibi Yapacak Kursun Mülakat Tarihi Belli Oldu
Rize ve Trabzon'da 150 kişiyi iş sahibi yapacak kursa ait mülakatların yapılma tarihi belli oldu. İşte mülakatların yapılacağı tarihler:

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığının finanse ettiği, İpekyolu Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneğinin organize ettiği "Bölgesel Farklılıkların Ortadan Kaldırılması Girişimcilik Kültünün Yaygınlaştırılması Projesi’’ başvuruların tamamlanmasının ardından mülakatların yapılma tarihleri de belli oldu.

www.trggy.com internet adresi üzerinden Rize'den başvuruda bulunan adaylar 22 Aralık 2012 Cumartesi günü saat:10.00'da Rize Ticaret Borsası Binasında; aynı internet adresi üzerinden Trabzon'dan başvuruda bulunan adaylar ise 23 Aralık 2012 Pazar günü saat 10:00’da Trabzon Ticaret Borsası Binasında mülakata girecek. www.trggy.com internet adresi üzerinden başvuru yapmayan kişiler ise mülakata alınmayacaktır.

hakan-savas-yasin-simsek.jpg

Proje yetkililerinden Hakan Savaş ve Yasin Şimşek konu hakkında yaptıkları açıklamada, ‘‘Uzun süren başvuruların ardından mülakat aşamasına yaklaşılmıştır. Başvuru süreci boyunca www.trggy.com internet adresi üzerinden başvuruda bulunan adaylar mülakatlara girmeye hak kazanmışlardır. 22.12.2012 tarihinde saat; 10:00’da Rize Ticaret Borsası binasında Rize ilinden başvuruda bulunan adaylar, 23.12.2012 tarihinde saat 10:00’da ise Trabzon Ticaret Borsası binasında Trabzon ilinden başvuruda bulunan adaylar mülakatlara katılım sağlamak zorundadır. İnternet sitesi üzerinden online kayıt gerçekleştirmeyen adayların mülakatlara katılma durumu söz konusu değildir.

Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) en önemli özellikleri, bağımsız, gönüllü ve toplum yararına olmasıdır. Günümüzde Sivil Toplum Kuruluşları "Üçüncü Sektör" olarak, Devlet ve Özel Sektör ile bireyler arasında aracı, tamamlayıcı ve düzenleyici rol oynamaktadır. Uygulamada olduğumuz proje ile illerimize kazandıracağımız farkındalık ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz." dedi.