18 yaşındaki kadınla ilişki öldürdü

18 yaşındaki kadınla ilişki öldürdü
18 yaşındaki kadınla ilişki kurmak isteyen, 46 yaşındaki ayakkabı boyacısı kalp krizi geçirerek öldü.

Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde oturan 18 yaşındaki H.N. adlı kadını otomobiline alarak fındık bahçesine götürüp burada ilişki kurmak isteyen, evli ve 2 çocuk babası, ayakkabı boyacısı 46 yaşındaki Y.M, kalp krizi geçirerek öldü.

Olay, Kocaali-Karasu Yolu üzerindeki bir fındık bahçesinde dün meydana geldi. Daha önceden para karşılığı fuhuş yaptığı iddiasıyla hakkında birkaç kaydı olduğu belirtilen H.N., 155 Polis İmdat telefonunu aradı. İlçede ayakkabı boyacılığı yapan Y.M tarafından kaçırıldığını ve elinden kurtulup bir eve sığındığını öne süren H.N.'yi verdiği adreste alan ekipler, daha sonra buraya birlikte geldiği Y.M.nin heyecandan öldüğünü bildirdi. Gösterdiği fındık bahçesinde Y.M.'nin otomobilinin yanında cesedi bulundu.

Kocaali Cumhuriyet Savcılığı'nın Y.M.'ye yaptığı ön otopside kalp krizi geçirerek öldüğü belirlenirken, ceset detaylı inceleme için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin yaptığı incelemede kaçırıldığını öne süren H.N.'nin, Y.M ile kendi rızasıyla gittiğini belirledi. Soruşturma sürdürülüyor.