2 Ayrı Program 2 Ayrı Coşku

2 Ayrı Program 2 Ayrı Coşku
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde Rize İçin Genç Girişim Derneği (RİGG) oyuncu ekibinin birer gün arayla sergilediği oyun ve yarışmalarda çocuklar, çocuk olmanın tadını çıkarırcasına eğlenceli saatler yaşadı.

Rize Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan Etkinlikleri aynı coşku ve heyecanla devam ediyor. Etkinliklerde Rize İçin Genç Girişim Derneği (RİGG) tarafından birer gün arayla sergilenen iki program çocuklara neşeli saatler yaşattı. Ramazan Etkinliklerinin bu akşamki bölümünde ise İbrahim Sadri, saat:21.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde hayranlarıyla şiir dinletisinde buluşacak.

RİGG tarafından birer gün arayla sergilenen iki programda Hacivat ve Karagöz karakterlerini canlandıran genç oyuncuların keyif veren sunumu ve gösterisiyle başlayan programlarda Pepe, Şoker, Kulina, Selena, Pamuk Prenses, Kırmızı Başlıklı Kız, Padişah, Kraliçe ve Büyücü karakterlerini canlandıran RİGG Tiyatro Ekibi oyuncuları çocukların keyifli anlar yaşamasını sağladı.

cocuklar-masal-dunyasinda-1.20120812143950.jpg

İki farklı akşamda iki farklı programla seyircilerin karşısına çıkan oyuncular sergiledikleri performans ve düzenledikleri yarışmalarla çocuklara unutamayacakları saatleri yaşattı. Minik izleyiciler ise bu programlarda beğeniyle takip ettikleri RİGG ekibi oyuncularıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

cocuklar-masal-dunyasinda-2.20120812144006.jpg

İKİ PROGRAMA AİT DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...