2 Başkan Bayram Öncesi Halk Pazarında Vatandaşla Buluştu

2 Başkan Bayram Öncesi Halk Pazarında Vatandaşla Buluştu
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı, Kurban Bayramı öncesi vatandaşlarla bir araya geldi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı, Kurban Bayramı öncesi Müftü Mahallesindeki halk pazarını ziyaret ederek, buradaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

resat-kasap-bayram-oncesi-vatandaslarla-bulustu-2.gif

Rize Belediyesi’nin kurmuş olduğu halk pazarında Bayram arefesinde yoğunluk yaşanırken, Kasap ile Avcı, vatandaşların yoğun bir şekilde alışveriş ettiği halk pazarının sürpriz konukları oldu. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a teşekkürlerini sunan vatandaşlar, kurulan pazaryerinin kendileri açısından çok yararlı olduğunu, aradıkları bütün ürünleri rahatlıkla bulabildiklerini söyledi.

resat-kasap-bayram-oncesi-vatandaslarla-bulustu-1.gif

VATANDAŞLAR HALK PAZARLARINDAN MEMNUN

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın göreve geldikten sonraki ilk çalışmalarından birisi olan halk pazarlarının kurulması, vatandaşlar tarafından olumlu karşılanmıştı.

Şehrin doğu ve batı bölgesi olmak üzere 2 noktaya kurulan pazaryerleri Cuma ve Pazartesi günleri vatandaşların hizmetinde oluyor.

resat-kasap-bayram-oncesi-vatandaslarla-bulustu-3.gif

resat-kasap-bayram-oncesi-vatandaslarla-bulustu-4.gif