2 Bin Aile Sedat Peker’le Bayramı, Bayram Gibi Yaşayacak

2 Bin Aile Sedat Peker’le Bayramı, Bayram Gibi Yaşayacak
Hayırsever iş adamı Sedat Peker, Kurban Bayramı öncesi bini Rize'de, bini ise Sakarya'da olmak üzere tam 2 bin aile ile binlerce kişinin yüzünü güldürecek

Hayırseverliğiyle bilinen Rizeli Ünlü İş Adamı Sedat Peker, babaocağı Rize’de olduğu gibi doğduğu toprakları da unutmadı. Peker, 1000 Adet Kurbanlık hayvanı da doğduğu ve gönül bağı bulunduğu Sakarya’da dağıtacak.

1999 yılındaki Marmara Depreminde Sakarya’ya yaptığı yardımlar ve hizmetler dolayısıyla Sakarya’da birçok kuruluş ve belediyeden geçtiğimiz aylarda Hizmet Nişanı Ödülü alan Peker, Rize’de olduğu gibi Sakarya’dan da yardımlarını esirgemiyor. Kurban Bayramı öncesi 1000 adet küçükbaş hayvanı Rize’deki ihtiyaç sahipleri için dağıtacak olan Peker, 1000 adet küçük baş hayvanı da Kurban Bayramı öncesi Sakarya’da dağıtacak.

Rize ve Sakarya’daki ihtiyaç sahiplerine toplam 2000 adet kurban dağıtımı gerçekleştirecek olan Peker, böylece Kurban Bayramında 2000 ailenin çifte bayram yaşamasına vesile olacak, binlerce kişinin yüzünü güldürecek.