2 Elin Parmağını Geçti!

2 Elin Parmağını Geçti!
En son galibiyetini tam 90 gün önce kendi sahasında Bursaspor’u yenerek elde eden Ç.Rizespor, o maçtan sonra süper ligde oynadığı 10 maçtan galibiyet alamayarak baş üstü çakılmaya devam ediyor.

Nereye Kadar ? Ne Yönetim… Ne Teknik kadro…Ne Futbolcular kötü gidişe dur diyemiyor.. Galibiyet özlemi iki elin parmağını geçti.

BU GİDİŞAT HİÇ İYİ DEĞİL

Ligin beşinci haftasında evinde son Anadolu şampiyonu Bursaspor’u 2-1 mağlup ettikten sonra taraftarının;” Bursa kümeye, Bursa kümeye” tezahüratları altında maçı tamamlayan yeşil-mavili takım o maç sonrası oynadığı 11 resmi maçtan galip gelemeyerek tarihinin en büyük çöküşüne girdi.

Son oynanan Sivasspor maçında üç puan hesaplayan Ç.Rizespor, maç sonu bir kez daha boynu bükük sahadan ayrılırken, teknik kadronun hedefi bir sonra ki maç olan Kasımpaşa karşılaşması olarak belirlenirken, bahane olarak da maçın hakemi Cüneyt Çakır gösterildi.

Sergen Yalçın 4. Ayakta’ta Yatmadı! Nereden, Nereye..

Ç.Rizespor deplasmanda Gaziantepspor’u 5-2 mağlup ettiğinde yeşil-mavili takım ligin 3’üncülük koltuğuna oturuyor, Gaziantep takımı ise aldığı bu yenilgi ile 1 puanla sonuncu sıradaki yerinde kalıyordu.

Ligde haftalar bir bir ilerlediğinde kırmızı-siyahlı takım kan değişikliğine gidiyor ve Sergen Yalçın önderliğinde üst üste 4 maçtan galip gelerek puanını 20’ye yükseltiyor, kendi evinde beş yediği Ç.Rizespor’a bu süre zarfında beş puan fark atıyordu.

Çalımbay, Ümit Kayıhan’ı Açık Ara Solladı!...

Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, yeşil-mavili takımla art arda 11 resmi maçtan galip gelemeyerek teknik direktörlük kariyeri boyunca çok kötü bir grafik sergiledi. Hatırlanacağı gibi önce ki yıllarda Ç.Rizespor’da görev yapan Ümit Kayıhan, peş peşe oynadığı 6 maçtan üç puan çıkaramamıştı.

10’u Aldı, 10’uda Gördük!..

Yeşil-mavili takım Sivas deplasmanında takım kaptanı ve 10 numarası Florın Cernat’ın attığı muhteşem frikik golü ile 1-0 öne geçti. Teknik patron Çalımbay, takımın 10 numarasını dışarı alarak Sivasspor’un ekmeğine yağ sürdü. Bu futbolcunun yokluğunda Sivas takımı elini kolunu sallayarak Rizespor kalesine her yüklendiğinde pozisyon ve goller buldu. Maç sonu alınan 3-1’lik yenilgi ile Ç.Rizespor süper ligde kazanamama sayısı 10’a çıkmış oldu..

Serdar Kesimal ve Ümit Korkmaz’da İşlem Tamam..

Devre arası transferinde kolları erkenden sıvayan Ç.Rizespor, ilk olarak Fenerbahçe takımında kadro dışı kalan ve aslen Rizeli olan Serdar Kesimal ile söz kesti. Yeşil-mavili takım ayrıca Semih Şentürk ile prensip anlaşmasına vardığı ve bu futbolcunun son kararını beklediği gelen bilgiler arasında. Ç.Rizespor ayrıca geçen hafta Rize’ye davet ettiği ve idmanlara çıkan gurbetçi Ümit Korkmaz ile on protokol yaptığı biliniyor. Gurbetçi futbolcu Ümit’le Eskişehirspor ‘unda yakından ilgilendiği ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın mutlaka kendi kadrosunda bu oyuncuyu görmek istediği öğrenildi.

Haber: Selim Denizalp