2 Gol Kralımız Var Beceriksiz Kaldık

2 Gol Kralımız Var Beceriksiz Kaldık
Bank Asya 1. Lig play-off yarı finalinde Adanaspor'a 1-0 yenilerek finale yükselemeyen Çaykur Rizespor teknik direktörü Giray Bulak ile finale yükselen Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş maçtan sonra şunları kaydetti:

Bank Asya 1. Lig play-off yarı finalinde Adanaspor'a 1-0 yenilerek finale yükselemeyen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Giray Bulak, ''Oyuncularım çok çok iyi oynadılar ama maalesef gol yapamadık'' dedi.

Bulak, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, cezaları nedeniyle karşılaşmayı kadın ve çocuk taraftarların izlediğini dile getirerek, ''Onları tebrik ediyorum. Bize bugün müthiş destek verdiler, çok yürekli çıktılar. Adanaspor kulübünün başkanını, hocasını, oyuncularını tebrik ediyorum. İnşallah Süper Lig'e çıkarlar. Ama Konyaspor Kasımpaşa da lige yakışan takımlar. Hak eden takım çıksın'' diye konuştu.

Kendi takımını da ortaya koyduğu futboldan dolayı tebrik eden Bulak, şöyle devam etti: ''Onlara, 'bugün Türkiye'de başka maç yok. Herkes sizi izleyecek. Keyif veren bir futbol oynayın. Futbolun nasıl oynandığını gösterin' dedim. Oyuncularım çok çok iyi oynadılar ama maalesef gol yapamadık. İki tane gol kralı çıkarmamıza rağmen bugün yine beceriksiz kaldık. Hep de böyle oluyor. Yarım pozisyon kalemize geliyorlar ve mağlup oluyoruz. Ne burada ne Adana'da mağlubiyeti hak ettik. Kabullenemiyoruz ama 3 sonuçtan biri oluyor, kazananı tebrik etmemiz lazım. Lige çıkabilseydik bu oyuncular üzerine alabileceğimiz 4-5 oyuncu bizi ligde tutabilirdi.''

Bulak, Jallow'un düşürüldüğü pozisyona dikkat çekti, rakip takımın sakatlıklar nedeniyle oyunu sık sık durdurmasından yakındı.

-Adanaspor cephesi-

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise play-offta finale yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Eriş, ilk maçta aldıkları avantajlı skorun etkisiyle Çaykur Rizespor karşısında oyuna savunma güvenliğini ön planda tutarak başladıklarını belirterek, ''İlk yarı boyunca Çaykur Rizespor'un baskısına maruz kaldık. Böyle olacağını biliyorduk. Oyunu daha geride kontrol ederek başladık. İkinci yarı baskıyı kırmak adına yaptığımız hamle tutunca istediğimiz golü bulduk. Oyunda dengeyi kurduk ve turu geçen taraf olduk'' dedi.

Çaykur Rizespor gibi bir takımı yenerek finale yükseldiklerini dile getiren Eriş, ''İnşallah finalde de aynı mücadeleyi sergileyip hedefimizi gerçekleştiririz. Sezon başından beri çok sıkıntılı günler geçirip buralara geldik. Oyuncularımın çok önemli katkısı var. Bu galibiyeti son antrenmanda talihsiz sakatlık geçiren evladımız Burak Çalık'a armağan ediyoruz'' diye konuştu.