2 Gün Sonra Bulunan Minik Kübra İle İlgili İlginç Detay

2 Gün Sonra Bulunan Minik Kübra İle İlgili İlginç Detay
Gaziantep'te 2 gün önce kaybolan ve bugün sokakta bulunan minik Hatice Kübra'nın kaldırıldığı hastanede tok olduğu ve bezlendiği ortaya çıktı.

Gaziantep'te 2 gün önce kaybolan ve bugün sokakta bulunan minik Hatice Kübra'nın kaldırıldığı hastanede tok olduğu ve bezlendiği ortaya çıktı.

Gazaiantep'in Şahinbey ilçesi Ocaklar Mahallesi 8 nolu sokakta gittiği bakkaldan geri dönmeyen 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra Çakıroğlu, bugün evlerine 500 metre uzaklıktaki mahallede sokağa bırakılmıştı. Aynı sokakta yaşayan Müslüm Can, sokaktaki Kübra'yı kucağına alarak, ailesinin evine getirmişti. Minik Kübra sağlık kontrolleri için çocuk hastanesine kaldırılırken, Müslüm Can ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülmüştü.

Sağlık durumunun iyi olduğu anlaşılan minik Kübra'nın kontrollerinin ardından 2 gündür aç olduğu düşünülerek, doyurulmak ve temizlenmek istendi. Kübra'nın tok olduğu ve altının ise temizlenerek bezlendiği ortaya çıktı.

"BÜYÜK İHTİMALLE KAÇIRDILAR"

Kübra'nın yakınlarından Şenel Gürültü, "Çocuğumuzun karnı tok, yemek yedirmişler. Altı temizlenip, bezlenmiş. İki gündür Gaziantep'i ayağa kaldırdık bakmadığımız yer kalmadı. Çocuğu büyük ihtimal kaçırdılar. Bunu polisin ortaya çıkarıp, kaçıranların belirlenmesini istiyoruz" dedi.

Kübra'nın kayıp haberi üzerine Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde olayı çözmesi için oluşturulan özel ekipler, bebeğin bulunmasının ardından soruşturmayı derinleştirdi. Polis, Kübra'nın bulunduğu bölgedeki kamera görüntülerini de incelemeye aldı Görüntülerde bir kadının görüldüğünü belirleyen ekipler, bu kadının kimliğini ve olayla ilgili bağlantısını araştırıyor.

Öte yandan, minik Kübra'yı bulan Müslüm Can'ın ilk ifadesinde 10 gün içerisinde düğünü olacağını belirterek, "Çeyiz eşyası düzüyorduk. Aşağıdan bir çocuğun ağlama sesi geldi. Sokağa inip baktığımda Kübra'yı tanıdım. Ailesine getirdim. Kim sokağa bıraktı görmedim" diye konuştuğu bildirildi.

Polis, Kübra'nın kaçırılması ihtimali üzerine detaylı soruşturma yürütüyor.

Kaynak:IHA