2 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı Kararı Trabzonlular’ı Sokağa Döktü

2 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı Kararı Trabzonlular’ı Sokağa Döktü
2 günlük sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle Trabzon'da vatandaşlar fırın, market ile bankamatiklere akın etti.

Türkiye'de 2 günlük sokağa çıkma yasağının ilan edildiği 30 büyükşehir arasında yer alan Trabzon'da sokağa çıkma yasağı kararının televizyonlardan açıklanmasının ardından 2 günlük ihtiyaçlarını temin etmek isteyen vatandaşlar sokağa döküldü. Trabzonlular evlerinden çıkarak yaya ve araçları ile özellikle fırın, market ile bankamatiklere akın etti.

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Boztepe ve Çukurçayır mahallelerinde yaşayanlar, alınan kararın ardından marketler ve fırınlarda ihtiyaçlarını gidermeye çalıştı.

Kısa sürede çok sayıda kişinin bir araya geldiği marketlerde, uzun kuyruklar oluştuğu, araç yoğunluğunun da çoğaldığı görüldü.

sokaga-cikma-yasagi-oncesinde-trabzon-ve-orduda-yogunluk-yasandi.jpg2-gunluk-sokaga-cikma-yasagi-karari-trabzonlular’i-sokaga-doktu-(1).jpg2-gunluk-sokaga-cikma-yasagi-karari-trabzonlular’i-sokaga-doktu-(2).jpg2-gunluk-sokaga-cikma-yasagi-karari-trabzonlular’i-sokaga-doktu-(3).jpg2-gunluk-sokaga-cikma-yasagi-karari-trabzonlular’i-sokaga-doktu-(4).jpg2-gunluk-sokaga-cikma-yasagi-karari-trabzonlular’i-sokaga-doktu-(5).jpg2-gunluk-sokaga-cikma-yasagi-karari-trabzonlular’i-sokaga-doktu-(6).jpg