2 İlçede Ak Parti Danışma Toplantıları Yapıldı

2 İlçede Ak Parti Danışma Toplantıları Yapıldı
Ak Parti Ardeşen ve Pazar İlçe Danışma Toplantıları yapıldı.

Eylül ayı ilçe danışma meclisi toplantılarına başlayan Ak Parti Rize Teşkilatı Ardeşen ve Pazar  ilçe danışma toplantılarını  yaptı.

AK parti İlçe teşkilatları eylül ayı danışma meclisi toplantıları başladı. Eylül  ayının ilk danışma meclisi  toplantısı Pazar ilçe danışma ve Ardeşen ilçe danışma meclisi  toplantıları oldu. Toplantılara AK parti Rize il başkanı Hikmet Ayar, AK parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti İl başkan yardımcıları; Harun Mertoğlu, Himmet İstif, Murat Artan, ilçe başkanları,  belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat  mensubu  katıldı.

ak-parti-ardesen-ve-pazar-ilce-danisma-toplantilari-yapildi-3.jpg

İlçe danışma meclisi  toplantıda da konuşan AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar, danışma toplantıların önemini hatırlatarak  parti içerisinde ki  iletişimin önemine değindi. Bayraktar, Türkiye ve dünyada ki yaşanan olaylarla ilgili genel bir değerlendirme yaparak  katılımcıları  bilgilendirdi.

ak-parti-ardesen-ve-pazar-ilce-danisma-toplantilari-yapildi-1.jpg

AK Parti Rize İl  başkanı Hikmet Ayar ise kongre süreçleriyle ilgili  bilgiler vererek  cumhurbaşkanlığı seçiminde Rize’de  alınan başarıdan dolayı  tüm teşkilatı tebrik  etti. Ayrıca cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçelerinde birinci, ikinci ve üçüncü olan köylerin köy başkanları tebrik edildi.

ak-parti-ardesen-ve-pazar-ilce-danisma-toplantilari-yapildi-3.20140916131041.jpg