2 Maçta 6 Puan Rize'yi Mutlu Etti

2 Maçta 6 Puan Rize'yi Mutlu Etti
Kartalspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Rizespor'da Teknik Direktör Engin Korukır, 2 deplasman maçından alınan 6 puanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek "Şimdi gelecek haftaya bakıyoruz" dedi.

PTT 1. Lig’in 7. haftasında Rizespor, deplasmanda Kartalspor'u 1-0 mağlup etti. Maçtan sonra her iki takımın teknik direktörünün açıklamaları şöyle:

Maç sonrası basın mensuplarının soruları cevaplayan Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır, oynadıkları iki deplasmana maçından da toplam 6 puan alarak ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, ”İki deplasman maçımız Bolu ve Kartal’dan 6 puan alarak ayrılmak bizi çok mutlu etti. Bu maçı sevincini bugün yaşayacağız ama artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Denizlispor maçına konsantre olacağız. Ayrıca Kartalspor taraftarına çok teşekkür etmek istiyorum. Bana ve takımıma gösterdikleri sevgiden ve saygıdan dolayı onlara şükranlarımı iletiyorum. Dileğim şudur ki Kartalspor Kulübü bizimle birlikte laik olduğu yere gelir. Futbolcularımı kutluyorum. İnşallah yolumuza bu şekilde gitmeye devam ederiz. Kartalspor’uda kutluyorum çünkü böyle bir takımdan üç puan almak hiç kolay değil” dedi.

ORHAN OVACIKLI: “ÇOK İYİ OYNADIĞIMIZ SÖYLEYEMEYİZ AMA GALİP GELDİK”

Rizesporlu Orhan Ovacıklı ise, Kartalspor’un dahi oynadığını ama kazananın kendileri olduğunu vurgulayarak, “Açıkçası zor bir deplasmandı. Kartal içerde kolay puan vermeyen bir takım ve bizden daha iyi oynadılar. Bizde bu iyi oyuna güzel karşılık verdik, kendimizi bırakmadık, pes etmedik. Son dakikalarda olsa da galip geldik. Çok iyi oynadığımız söyleyemeyiz ama galip geldik. İçerde dışarıda her maçı kazanmak istiyoruz. Kazanmak bir alışkanlık, kazandıkça gerisi geliyor ve rakiplerimizde bizden çekiniyor" şeklinde konuştu.

KARTAL CEPHESİ

BESİM DURMUŞ: “TÜM HESAPLARI YAPMIŞTIK”

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş,Rizespor ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu bildiklerini ve bütün hesaplamalarını yaptıklarını belirterek, “Geçen hafta kaybettiğimiz maçtan sonra iç sahada oynayacağımız maçın daha önemli olduğunu ve özellikler deplasmanda lider, hücum gücü yüksek bir takımla oynamak kolay bir şey değil ama bizim bütün hafta tedbirlerimizi almıştık. Maçada iyi başladık. Orta sahanın hakimi tamamen Kartalspor’du. Olumlu futbol oynadık. Çaykur Rizespor’un etkili oyuncularını yakın takibe alarak kazanılan, dönen toplarda iyi sonuçlar aldık. Bugün berabere bitince üzüleceğimiz bir maçı kaybettik" ifadelerini kullandı.