2. Rize Sempozyumu Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

2. Rize Sempozyumu Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
04-06 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Rize turizmi ile bağlantılı olan konuların masaya yatırılacağı 2.Rize Sempozyumu için il protokolü koordinasyon toplantısı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın makamında gerçekleştirilen toplantıya; Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karaahmetoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İstiklâl Yaşar Vural ve Üniversite Genel Sekreteri Adnan Er katıldı.

2.-rize-sempozyumu-koordinasyon-toplantisi-yapildi1.jpg

Rize Valiliği, Rize Belediyesi, RTEÜ, Çaykur Genel Müdürlüğü, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Rize Ticaret Borsası ve Rize Kültür ve Turizm Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa olarak İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek olan II. Rize Sempozyumunda Rize turizmi farklı ve güncel temalar çerçevesinde uzman kişiler ve akademisyenler tarafından ele alınacak.

Bu yıl 2. si tertip edilecek sempozyumun Rize’nin turizmine ve tanıtımına katkı sağlaması amaçlanırken kent rekabet gücünün artırılmasına yönelik stratejilerin oluşturulması da organizasyonun hedefleri arasında yer alıyor.

2.-rize-sempozyumu-koordinasyon-toplantisi-yapildi2.jpg2.-rize-sempozyumu-koordinasyon-toplantisi-yapildi3.jpg