Dereli Belediyesinin "Bu kez sıra bizde" diyerek başlattığı yardım kampanyasına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, "Valiliğimiz koordinasyonunda Kaymakamlık ve Belediye olarak yardım kampanyamızı sürdürüyoruz. Hem ilçemizde yaşayan hem de gurbette bulunan hemşehrilerimiz yardım kampanyalarını ulaştırmak için bizlere ulaşıyor bizlerde aynı ve nakdi yardımlarımızı AFAD merkezine ulaştırıyoruz. Bu anlamda dün sel felaketinde bizim yanımızda oldukları gibi bizlerde depremzedelerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu konuda duyarlı olan halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
2 Yıl Önce Sel Felaketi Yaşayan Dereli Deprem Bölgesine Yardım İçin "Şimdi Sıra Bizde” Dedi

Giresun'da 22 Ağustos 2020'de yaşanan sel felaketinde büyük zarar gören Dereli ilçesi depremzedeler için yardım kampanyasına büyük ilgi gösteriyor.
Kaynak: 

- Yorumlar 0
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



1/20
Büyük bölümü su altında kalan Yusufeli'nin eski ilçe merkezine giriş yas
Trabzon'da ana su hattı patladı ortalık savaş alanına döndü
Yusufeli'nin eski ilçe merkezi baraj suları altında kalmaya başladı
Rize’den Adıyaman’a Gönül Köprüsü
12345678
Rize'den Malatya'ya Göreve Giden Polisleri Taşıyan Otobüs Zigana Dağı’nda Yandı
Geçici işçilere kadro düzenlemesi yasalaştı, ÖZ Gıda İş Sendikası’ndan açıklama
AK Parti Rize Milletvekili aday adaylarının yüz yüze gerçekleşen mülakat süreci sona erdi
Tüfekçi: Nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık olacak
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Olay53.com | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0537 617 89 89
Tel : 0537 617 89 89