2014 Ziraat Bankası Memur Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı

2014 Ziraat Bankası Memur Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı
Ziraat Bankasında banko ve servis görevlisi olarak işe girmek için 11 Ekimde adayların girdiği sınav sonuçları açıklandı.

Merakla beklenen 11 Ekim Cumartesi 2014 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Bankası - Servis Görevlisi ve Ziraat Bankası - Banko Görevlisi sınavları sonuçları açıklandı.

Ziraat Bankası tüm türkiye genelinde toplam 1000 servis görevlisi ve 1000 banko görevlisi personel alacak.

Servis Görevlisi

Banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürüterek müşterilerimize etkin  hizmet sunmak.

En az 6 ay şube bankolarda banko asistanı görev pozisyonunda çalıştırılacaktır. Daha sonra boş pozisyon bulunması halinde yetkinliklerine göre pazarlama veya operasyona yönelik görev pozisyonlarında çalışmaya devam edebileceklerdir.  

Servis Görevlisi adayı, Banka il merkez ve/veya ilçe şubelerinde yerel personel olarak istihdam edilecek olup, ilan edilen illerde ve bağlı ilçelerinde ikamet eden adaylar tercih nedeni olacaktır, 

Mülakat sırasında adayın başvurduğu ilde yaşamını sürdürdüğüne dair gerekli araştırma  yapılacaktır.

Adaylar ilan edilen iller için tek tercihte bulunabileceklerdir,  

Adaylar tercih ettikleri il merkezlerinde ve o ile bağlı ilçelerde görevlendirilebilecektir, adayın görev alacağı şube Banka tarafından belirlenecektir, 

Yapılacak mülakat sonucunda başarılı olan adaylar, sadece tercih ettikleri ilde çalıştırılacak olup,başka bir İl’e tayinleri ancak zaruri nedenler ve Banka ihtiyaçları çerçevesinde mümkün olabilecektir.  

Adayların başvuru yaparken bu hususları dikkate almaları ve görev yapmak istedikleri il tercihini buna göre yapmaları gerekmektedir.

Banko Görevlisi:

Müşterilerimizin bankoda gerçekleştirilen tahsilat ve ödeme işlemlerini yürütmek, Bankamız ürünlerinin tanıtımına yardımcı olmak.

Banko Görevlisi unvanlı personel en az 1 yıl şube bankolarımızda Banko Asistanı görev pozisyonunda çalıştırılacaktır. Daha sonra boş pozisyon bulunması halinde yetkinliklerine göre pazarlama veya operasyona yönelik görev pozisyonlarında çalışmaya devam edebileceklerdir.

Banko Görevlisi adayı, Bankamız il merkez ve/veya ilçe şubelerinde yerel personel olarak istihdam edilecek olup, ilan edilen illerde ve bağlı ilçelerinde ikamet eden adaylar tercih nedeni olacaktır, (Mülakat sırasında adayın başvurduğu ilde yaşamını sürdürdüğüne dair gerekli araştırma yapılacaktır.)

Adaylar ilan edilen iller için tek tercihte bulunabileceklerdir,

Adaylar tercih ettikleri il merkezlerinde ve o ile bağlı ilçelerde görevlendirilebilecektir, adayın görev alacağı şube Banka tarafından belirlenecektir,

Yapılacak mülakat sonucunda başarılı olan adaylar, sadece tercih ettikleri ilde çalıştırılacak olup, başka bir İl'e tayinleri ancak zaruri nedenler ve Banka ihtiyaçları çerçevesinde mümkün olabilecektir. Adayların başvuru yaparken bu hususları dikkate almaları ve görev yapmak istedikleri il tercihini buna göre yapmaları gerekmektedir,

Ziraat Bankası 2014 Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız 

TÜM İLLERİN TABAN PUANLARI:

Servis görevlisi il bazlı taban puanları için tıklayınız

Banko görevlisi il bazlı taban puanları için tıklayınız