22 Bin 500 TL Ödüllü Fotoğraf Yarışması!

22 Bin 500 TL Ödüllü Fotoğraf Yarışması!
Rize Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın “Kuşaklararası Dayanışma” konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenlediğini bildirdi.

Rize Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, aile bağlarının ve kuşaklar arasındaki iletişim ve dayanışmanın güçlenmesi amacıyla bakanlıkça ödüllü fotoğraf yarışması düzenlendiği ifade edilerek, fotoğraf severler yarışmaya katılmaya davet edildi. Yarışmaya son başvuru tarihi 10 Şubat 2019 olarak açıklandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, toplumda aile değerlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 'Kuşaklararası Dayanışma' konulu fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışma ile toplumda kuşaklararası iletişimin ve dayanışmanın önemine dikkat çekiliyor. 

Tek Mercek Yansıtma, Akıllı Telefon Fotoğrafçılığı olmak üzere iki kategoride dereceye girecek olan 8 fotoğrafa toplam 22 bin 500 TL ödül verilecek. Katılımcılar yarışmaya, 10 Şubat 2019 Pazar günü saat 17.30’a kadar kopruyarisma.ailevecalisma.gov.tr adresli internet sitesinden başvuru yapabilecek.

Aralarında Ali Saydam, Dilek Yurdakul Uyar, Erhan Sevenler, Hakan Çelik, Hamit Yalçın, İzzet Keribar, Sabiha Çimen gibi isimlerin bulunduğu Seçici Kurul, ödül sahiplerini belirleyecek.

Ödüller, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile 20-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaşlılık Şurası’nda sahiplerini bulacak.

Ayrıca, yarışmada dereceye girenlerin fotoğrafları da sergilenecek.

BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

kusaklararasi-dayanisma-konulu-fotograf-yarismasi--053.jpg