22 metrelik tekne caddeye sıkıştı! (VİDEO)

22 metrelik tekne caddeye sıkıştı! (VİDEO)
Balıkesir'in Erdek ilçesinde bir tırın üzerinde taşınırken ana caddede apartmanlarla elektrik direkleri arasına sıkışan 22 metrelik tekne saatler süren çalışmalar sonucunda kurtarılabildi.

Erdek'te uzun yıllar çeşitli amaçlarla kullanılan 22 metre uzunluğundaki ahşap tekne, dün gece saatlerinde denizden çıkartılarak Manisa'ya götürülmek üzere bir tırın üzerine yüklendi. Erdek sahilden Hükümet Caddesi'ne gelen tırın üzerindeki tekne, çift gidiş geliş olan caddenin dar olması nedeniyle apartmanlarla yol ortasındaki elektrik direkleri arasına sıkıştı.

haber-tekne-3.jpg

Teknenin sıkışmasından dolayı caddede trafik kesilirken, itfaiye ekipleri ve taşıma şirketi çalışanları tekneyi kurtarmak için uzun süre çalıştı. Elektrik direklerinden kurtarmak için teknenin bir kısmı parçalanırken, elektrik direkleri eğildi, apartmanların altındaki tentelerde sökülmek zorunda kaldı. 500 metre uzunluğundaki cadde boyunca ilerlerken zaman zaman yine direklere sıkışan tekne yaklaşık 4 saat süren çalışmalar sonucunda tekne sıkıştığı yerden kurtuldu.

haber-tekne-2.jpg

Erdek çevre yoluna çıkartılan tekne sabah saatlerinde yola çıkartılmak üzere ilçe girişindeki kamyon garajına çekildi.