2224 hakim ve savcının yeri değişti

2224 hakim ve savcının yeri değişti
HSYK tarafından ataması gerçekleştirilen Hakim ve Savcıların tam listesi…

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi'nin 2014 yılı yaz kararnamesi çalışmalarını içeren ve 2 bin 2224 hakim ve savcıyı kapsayan yaz kararnamesi tamamlandı. HSYK Birinci Daire Başkanlığı 2014 Yılı Adli ve İdari yargı Ana Kararnamesini, resmi siteden yayımladı.

ATAMALARIN TAM LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

HSYK’nın resmi sitesinden yapılan açıklamada; 2014 yılı adli ve idari yargı ana kararnamelerine ilişkin çalışmaların, 11 Haziran 2014 tarihi itibarıyla sonuçlandırılarak karar altına alınmış ve internet sitesinde yayımlandığı ifade edilerek, “2014 yılı adli ve idari yargı ana kararnameleri, meslektaşlarımızın eşlerinin atamaları ve çocuklarının öğrenim durumlarını planlayabilmeleri amacıyla, kararname takvimine uygun olarak ilan edilen tarihten iki gün daha erken açıklanmıştır. Kararname sonrası adli ve idari yargıda boş kalan kadrolara 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan kur'a kararnameleri ile atamalar yapılacaktır.

Meslektaşlarımızın görev yerlerinden ayrılmalarına ilişkin ayrıntılı bilgi ayrıca duyurulacaktır.

Kararnameye ilişkin yeniden inceleme talebi olanların, durumlarının bir an önce kesinleştirilmesini sağlamak amacıyla, tebligat yapılmasını beklemeksizin 23 Haziran 2014 tarihine kadar dilekçelerini Kurulumuza göndermeleri gerekmektedir.

Ataması yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, kararnamelerin tüm yargı teşkilatına, ülkemize ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ederiz.” Denildi.

ATAMALARIN TAM LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…