26 Adrese Uyuşturucu Baskını: 20 Gözaltı

26 Adrese Uyuşturucu Baskını: 20 Gözaltı
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Samsun merkez olmak üzere, Bafra ilçesi ile İstanbul'da gerçekleştirdiği...

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Samsun merkez olmak üzere, Bafra ilçesi ile İstanbul'da gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 20 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul'dan getirdikleri uyuşturucuyu sattıkları iddia edilen kişiler hakkında 3 ay öncesinden takip başlattı. Yapılan takip sonucunda 212 polis ve narkotik dedektör köpeklerin katılımıyla, Samsun ve İstanbul'da toplam 26 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda 20 şüpheli "bireysel halde uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan gözaltına alındı.

Yapılan baskınlarda 6 kilo 595 gram bonzai, 110 gram kokain, 147 gram esrar, 3001 adet extacy, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Diğer taraftan operasyonlar kapsamında daha önce gözaltına alınan 10 şüphelinin de tutuklandığı kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:IHA