28 dakikada üç gol yedi, sahayı terketti

28 dakikada üç gol yedi, sahayı terketti
Maçın ilk 28 dakikasında kalesinde üç gol gören ev sahibi takımın kalecisi Kemal Aktaş, sahayı terketti.

Sinirlenip Sahayı Terk Etti

Trabzon'da Süper Amatör Küme Maçında 28 Dakikada 3 Yol Yiyen Kaleci, Yönetime ve Takım Arkadaşlarına Kızıp Sahayı Terk Etti.

Trabzon Süper Amatör Küme'de Söğütlü Belediyespor ile Çarşıbaşı Belediyespor arasında oynanan maçın ilk 28 dakikasında kalesinde üç gol gören ev sahibi takımın kalecisi Kemal Aktaş, takım arkadaşlarına sinirlenerek sahayı terk etti.

Söğütlü Beldesi'ndeki sentetik sahada oynanan maçta Söğütlü Belediyespor, Eser'in 4. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Bu üstünlüğünü sadece 8 dakika koruyabilen ev sahibi takım, 16 dakikada kalesinde üç gol gördü. Çarşıbaşı Belediyespor, 12. dakikada Ali ve 25. ile 28. dakikada ise Gökhan'la bulduğu gollerle 3-1 öne geçti.

Bunun üzerine Söğütlü Belediyespor kalecisi Kemal, hem takım arkadaşlarına hem de ödemeleri gününde yapmadığı gerekçesiyle yöneticilere sinirlenerek sahayı terk etti. Karşılaşmanın hakemi Mustafa Aydın da izinsiz sahayı terk ettiği için kaleci Kemal'e kırmızı kart gösterdi. Yapılan oyuncu değişikliğiyle Söğütlüspor'da kaleye yedek kaleci Atay geçerken, karşılaşmada konuk takımın 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig takımlarından Sürmenespor'da forma giyen 30 yaşındaki kalecinin, TFF'nin 30 yaş sınırlaması getirmesi nedeniyle amatöre dönmek zorunda kaldığı ve ciddi ekonomik sıkıntılar çektiği öğrenildi. Yaptığı davranışın yanlış olduğunu kabul eden tecrübeli kaleci, ödeme yapılmadığı için maddi sıkıntı çektiğini, üst üste gelen goller sonrasında da psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Futbol Federasyonu'nun aldığı 30 yaş sınırlamasından dolayı birçok futbolcunun zor durumda kaldığını belirten Kemal, kendisi gibi birçok futbolcunun mağdur olduğunu, bu karardan bir an önce vazgeçilmesi gerektiğini savundu