3 BÜYÜKLER istedi Manisaspor KAPTI

3 BÜYÜKLER istedi Manisaspor KAPTI
Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kadrosuna katmak için uğraş verdiği futbolcuyu Manisaspor kaptı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kadrosuna katmak için uğraş verdiği Bucasporlu Mehmet Batdal Manisaspor ile anlaştı. Batdal ile birlikte Bekir de bugün Ege takımına imza atacak.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un kulüp başkanı Erdal Gündoğan, ''Mehmet Batdal ve Bekir'in transferi için bugün  Manisasporlu yöneticilerle resmi imzaları atacağız'' dedi.

Erdal Gündoğan, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Mehmet Batdal ve Bekir'in Manisaspor'a transferinin tamamlandığını belirterek, iki futbolcu için Manisaspor'la imzalanacak protokol konusunda anlaşmaya vardıklarını kaydetti.

Gündoğan, şu bilgiyi verdi: Mehmet Batdal ve Bekir'in transferi için bugün Manisasporlu yöneticilerle resmi imzaları atacağız. Bu transferden 150 lirası peşin, kalan 500 lirayı da 125 bin liralık 4 taksit halinde ücret alacağız. Ayrıca Mehmet Batdal ve Bekir sezon sonun kadar takımımızda forma giyecek, ikinci yarı için ücretlerini Manisaspor'dan alacaklar.

13 Ocak Çarşamba günü yapılacak genel kurula da değinen Gündoğan, yeni yönetim kurulu listesinin henüz oluşmadığını söyledi. Birçok isimle temaslarının bulunduğunu kaydeden Gündoğan, ''Belediye başkanımız Ercan Tatı'nın da görüştüğü bazı adaylar var. Başkanlık için henüz bir isim netleşmedi. Açıkçası ben de henüz bir karar vermedim. Ancak Salı günü (yarın) akşamına kadar her şey açığa kavuşur'' dedi.

MEHMET BATDAL KİMDİR

ADI-SOYADI:    Mehmet Batdal
DOĞUM YERİ:    İzmir
DOĞUM TARİHİ:  24.02.1986
BOY / KİLO:    1.95 / 89
OYN. TAKIMLAR:   Bucaspor, Altay
MEDENİ HALİ:   Bekar
ÖĞR. DURUMU:   Üniversite
BEĞENDİĞİ TK.: Milan
ÖRNEK ALDIĞI:  Zlatan İbrahimoviç
HOBİLERİ:      Playstation
HEDEFİ:     A milli Takım