3 Tribündeki Rizespor Taraftarlarının Kartları Bloke Edilecek!

3 Tribündeki Rizespor Taraftarlarının Kartları Bloke Edilecek!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Manisaspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Rizespor taraftarlarına 3 ayrı tribünde maç izleme yasağı getirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nın, Rize Yeni Şehir Stadında yapılan Çaykur Rizespor – Manisaspor TFF 1. Lig 1. Hafta maçında Kale Arkası Dağ A,B ve Maraton C tribünlerine giriş yapan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilerek, bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verirken, Çaykur Rizespor’a da bu eylemin ilk kez gerçekleşmiş olmasında dolayı ihtar verdi.

PFDK’dan yapılan açıklamada, “ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.'nin, 12.08.2017 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - MANİSASPOR TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KALE ARKASI DAĞ A,B VE MARATON C bloklarına giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.” denildi.

Kartları bloke edilecek Yeşil Mavili taraftarlar 3. haftada Rize'de oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında tribünde yer alamayacak.