3 yıllık nişanlılık ölümle bitti

3 yıllık nişanlılık ölümle bitti
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 19 yaşında bir genç kız yaşamını yitirdi.

3 yıl önce nişanlanan genç kızın düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Denizli’den Aydın yönüne gitmekte olan Cansu Eşsiz yönetimindeki 20 ACB 38 plakalı özel oto Sultanhisar çıkışı Piknik Mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.

Kazada hurdaya dönen araçta sıkışan Cansu Eşsiz, 112 sağlık ekiplerinin uzun bir çalışmasından sonra araçtan çıkarıldı Araç içinde ölen Cansu Eşsiz sağlık ekiplerinin kalp masajı ve onca müdahalesine rağmen hayata döndürülemedi Cansu Eşsiz’in Denizlide pertrol ürünleri satışı yapan özel bir şirkette bir hafta önce satış elemanı olarak işe başladığı öğrenildi. Kaza ile soruşturma devam ediyor.

MUTLULUKLARI RESİMLERDE KALDI

1.20110812185132..jpg

Strazburg doğumlu olduğu öğrenilen genç kızın 08 Eylül 2008’de Denizli’de sevdiği genç Hamdi Beyli ile nişanlandığı ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi. Birbirini seven iki gençten birlikte oldukları dakikalarda çekilmiş fotoğraflar kalırken 3 yıllık nişanlılık döneminde kazayla gelen ölümle son buldu.