30 Çocuk Resmettikleri Hayalleri İle Buluştu

30 Çocuk Resmettikleri Hayalleri İle Buluştu
AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve Bilecik'te de yapılan "Hayallerin Bayramı" adlı proje kapsamında 30 çocuk resmettikleri...

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve Bilecik'te de yapılan "Hayallerin Bayramı" adlı proje kapsamında 30 çocuk resmettikleri hayalleri ile buluştu.

Ramazan Bayramı öncesi 5-8 yaş arası 30 çocuk dağıtılan resim kağıdı ve boyaların ardından çizdikleri hayalleri AK Gençler tarafından kendilerine alınarak bu hayalleri gerçeğe çevirmek üzere harekete geçtiler. Bu proje kapsamında 3, çocuğun hayalleri gerçek olurken, çocukları sevinçleri yüzlerinden okundu.

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, çocukların hayallerine ve sevinçlerine bir nebze vesile olmak amacıyla Genel Merkezlerinin böyle bir proje hazırlıklarını belirtti. Yılmaz, Ramazan Bayramı'nda ortak geleceğimiz olan çocukların hayallerini gerçekleştirmeleri ve sevinçlerine bir nebze vesile olmak amacıyla "Hayallerin Bayramı" adlı proje adı altında tüm illerde eş zamanlı bayram programı düzenlendi. Bizler de belirlediğimiz 5-8 yaş 30 çocuğa ikindi vakti merkez Şeyh Edebali Türbesi yanında bulunan Orhangazi Camii'nde dağıtılan resim kağıdı ve boya ile camide hayallerini resmetmeleri sağlandı. Çocuklarının hayallerinde istediklerini resim ettikten sonra çocuklarının hayal ettiğini şeyleri hediye olarak çocuklara verdik. Çizilen bu resimlerdeki hediyeler çocuklarımıza hediye olarak taktim edilirken, güle güle kullanmalarını temenni ederim" dedi.

Çocuklar ise, resim ettikleri hayalleri karşılarında görünce sevinçten ne yapacaklarını bilemediler, hediyeleri getiren abilerine sarılarak teşekkür ettiler.

30 Çocuk Resmettikleri Hayalleri İle Buluştu

30 Çocuk Resmettikleri Hayalleri İle Buluştu

Kaynak:IHA