30 Mart'ta Rize'nin Başbakanına Sahip Çıkacağından Kuşku Duymuyoruz

30 Mart'ta Rize'nin Başbakanına Sahip Çıkacağından Kuşku Duymuyoruz
17 Aralık darbe teşebbüsü süreci ile Başbakan Erdoğan'a yönelik başlatılan operasyonlara en büyük cevabını Rize'de 30 Mart'ta Rizeli verecektir.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 30 Mart seçimelerinin bir milat olduğunu ifade ederek, 17 Aralık darbe teşebbüsü süreci ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik başlatılan operasyonlara en büyük cevabının 30 Mart seçimlerinde Başbakan Erdoğan'a sahip çıkılarak verileceğini kaydederek, Rizelinin 30 Mart Seçimlerinde Başbakanına sahip çıkacağından kuşkularının olmadığını söyledi.

Güneysu İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen programa katılan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Güneysu'nun Ballı köy ve Yüksek köylü vatandaşlarıyla bir araya geldi.

ak-parti-guneysuda-yemekte-2.jpg

AK Parti Güneysu Belediye Başkan Adayı Halil Turan ve İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı'nın da yer aldığı programda, Karal'a İl Başkan Yardımcıları, İsmail Hakkı Şentürk, Savaş Tabak, Mehmet Şehitoğlu, Murat Artan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Katırcı eşlik etti.   

Karal burada yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek bu seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığı belirtti. Karal, ayrıca "17 Aralık darbe teşebbüsü süreci ile Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik başlatılan operasyonlara en büyük cevabı, 30 Mart günü millet olarak sandıkta vermeliyiz. Onun için var gücümüzle çalışacağız ve Rizelinin 30 Mart seçimlerinde Başbakanına sahip çıkacağından ve Rize’de en iyi sonucu alacağımızdan hiçbir kuşkum yok” şeklinde konuştu.

ak-parti-guneysuda-yemekte-1.jpg