4 gün önce kaybolan kişinin cesedi derede bulundu

4 gün önce kaybolan kişinin cesedi derede bulundu
Artvin'in Şavşat ilçesinde bir kişi, ATV motoruyla dereye düştü. Cenazeye, olaydan 4 gün sonra suya düştüğü yerden iki kilometre uzakta ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, 23 Haziran Pazar günü saat 17.00 civarında Yüksel Yılmaz (47), ATV motoruyla Şavşat ilçesinden hareket ettikten sonra, Pırnarlı köyüne gideceği bilgisini vermesine karşın kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin jandarmaya kayıp ihbarında bulunmasından sonra ATV motoru ile suya düşmüş olabileceği ihtimali üzerine Şavşat Deresi boyunca aramalar yapıldı.

Sivil savunma ekipleri ile jandarma ekipleri tarafından 3 gün boyunca yapılan aramalar neticesinde, ilk olarak 26 Haziran Çarşamba günü Pırnarlı köyü civarında Şavşat Deresi'nde ATV motoruna ulaşıldı. Perşembe günü aramalar daha da arttırılırken, aynı gün saat 14.30 sıralarında kaza yerinden yaklaşık iki kilometre aşağı kısımda yer alan Porta Kilisesi civarında Şavşat Deresi’nde, bir erkek cesedine ulaşıldı.

Yapılan ilk incelemede cesedin, Yılmaz’a ait olduğu tespit edildi. Yılmaz’ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Yılmaz'ın cenazesi, Artvin Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.