4 İlçede AK Kadın Başkanlar Belli Oldu

4 İlçede AK Kadın Başkanlar Belli Oldu
AK Parti Rize Kadın Kolları 4. Olağan İlçe kongreleri bugün gerçekleştirilen İyidere, İkizdere, Kalkandere ve Derepazarı kongresiyle tamamlandı.

Ak Parti Rize Kadın Kolları 4. Olağan İlçe kongreleri kapsamında İyidere İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Saniye Çelik, İkizdere İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hayriye Aksu, Kalkandere İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Nermin Soba, Derepazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına ise Gülüzar Şentepe seçildi.

İyidere'de Başkan Saniye Çelik

Gün içerisinde ilk olarak İyidere kongresi gerçekleştirilirken, İyidere Belediyesinde yapılan kongreye,  İl Başkan Yardımcısı Himmet İstif, Ak Parti Genel Merkez MKYK Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, İl Yönetim Kurulu üyeleri,  AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK   Üyesi  Emrah Uzar, Muhammed Veli Akyol, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut ve yönetimi, İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi, Eski Teşkilat Başkanı Harun Mertoğlu ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

ak-parti-iyidere-ilcesi-kadin-kollari-kongresi.jpg

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet raporunun okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi, Kadın Kolları İyidere İlçe Kongresinin özelde Rize'ye genelde ise tüm Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ise Kadın Kolları yönetiminin siyasette etkin bir rol oynadığına dikkat çekerek, kongrenin hayırla vesile olmasını dileyerek yönetime başarılar diledi.

Protokol konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde tek aday olan Saniye Çelik kadın kolları başkanlığı görevine seçildi.

ak-parti-iyidere-ilcesi-kadin-kollari-kongresi-1.jpg

İkizdere'de Başkan Hayriye Aksu

İyidere'nin ardından İkizdere Kültür Merkezinde İkizdere kongresi gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet raporunun okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

ak-parti-ikizdere-ilcesi-kadin-kollari-kongresi-1.jpg

Ak Parti Genel Merkez MKYK Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim,  konuşmasında "Kongrelerimiz birlik ve beraberliğimize, gücümüze güç katmak  için çok güzel bir vesiledir. Yüzde doksanın üzerinde oy alan ilçemiz inşallah bu başarıyı Haziran 2015 seçimlerinde de gösterecektir. Kongremize katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde tek aday olan Hayriye Aksu kadın kolları başkanlığı görevine seçildi.

ak-parti-ikizdere-ilcesi-kadin-kollari-kongresi.jpg

Kalkandere'de Başkan Nermin Soba

İkizdere Kongresinin ardından Kalkandere İmam Hatip Lisesinde Kalkandere Kongresi yapıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet raporunun okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

ak-parti-kalkandere-ilcesi-kadin-kollari-kongresi-2.jpg

Tek adayla girilen seçimde İlçe Kadın Kolu Başkanlığına seçilen Nermin Soba, “Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun bize yüklediği sorumluluğu duyduğu güvenin farkında olarak kapı kapı dolaşıp, onun selamını ilçemizin tüm hanelerine iletmek ve bu uğurda fedakarca çalışmak temel prensibimiz olacaktır" dedi.

Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, ise  konuşmasında "Partimize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımıza kongremize teşvik ettiğiniz için teşekkür ediyorum. AK Parti Teşkilatı Dünyada eşi benzeri olmayan büyük ve güçlü teşkilattır. Bu teşkilatta görev alan herkes çok şanslıdır " dedi ve yeni yönetime başarılar diledi.

Protokol konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde tek aday olan Nermin Soba kadın kolları başkanlığı görevine seçildi.

ak-parti-kalkandere-ilcesi-kadin-kollari-kongresi-3.jpg

Derepazarı'nda Başkan Gülüzar Şentepe

Kalkandere Kadın Kolları İlçe kongresinin ardından son ilçe kongresi olan Derepazarı'na geçildi. Derepazarı İlçe Başkanlığında yapılan kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Kongrede faaliyet raporunun okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi.

ak-parti-derepazari-ilcesi-kadin-kollari-kongresi-1.jpg

Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Kadın Kollarının ilçedeki çalışmalarını takdire şayan olduğunu dile getirerek, her seçimde kadın kollarının özverili çalışmalarının çok önemli olduğunu belirterek, siyasette birlik beraberliğin önemine dikkat çekti.

Ak Parti Genel Merkez MKYK Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim’in konuşmasının  ardından seçimlere geçildi.

Seçimlerde tek aday olan Gülüzar Şentepe, kadın kolları başkanlığı görevine seçildi.

ak-parti-derepazari-ilcesi-kadin-kollari-kongresi.jpg