4 kardeş birlikte intihar etti

4 kardeş birlikte intihar etti
Bir hafta önce annelerini kaybeden ikisi kız ikisi erkek 4 kardeş intihar etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen olayda 4 kardeş intihar etti.

Alınan bilgilere göre olay 19.00 sıralarında merkez Aluçsekisi mevkiinde meydana geldi.

Bir hafta önce anneleri Neyran S.'yi kaybettikleri öğrenilen Beraris, Mulin, Sacen ve Raden S.'nin, kendilerine ait bağ evinde kendilerini iple tavana asarak intihar ettikleri öğrenildi. Beraris ve Raden'in erkek, diğer ikisinin kız oldukları kaydedildi. İntihar eden kardeşlerin yaşlarının 20'yle 30 arası değiştiği belirtildi.

Kardeşlerin annesi Neyran'ın 15 Nisan tarihinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Kardeşlerden Beraris'in 26, Raden'in 31, Mulin'in 30 ve Sacen'in 25 yaşında oldukları ifade edildi.

a1.20110421224923..jpg

Cesetlerin, babaları avukat Necdet S.'nin yanında çalışan Hayri Tepebaş tarafından görüldüğü ve 112 servisiyle polise bildirildiği, Raden'in de asker olduğu ve izne geldiği öğrenildi.

01.20110421224305..jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kardeşlerden birinde yaşam belirtisine rastlarken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yeri inceleme ekipleri ve jandarma bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken bölgeye gelen Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da evde incelemelerde bulundu.

001.20110421224727..jpg

Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Aydın, "Evet üzücü bir olay. Biraz önce olay yerine intikal ettik. Bir avukatımızın 4 çocuğu, yaşları 18 ila 30 arasında değişiyor 2 kız çocuğu, 2'de erkek. Şu anda intihar izlenimi var. Araştırma, tahkikat devam ediyor. Teferruatlı bilgi daha sonra verilir. Şu anda tahkikat devam ediyor. Asılma yoluyla intihar ettikleri görülüyor. Kimlik tespiti çalışmaları da devam ediyor şu anda" dedi.

Aydın, bir gazetecinin "Cinayet şüphesi var mı" sorusuna ise, "Tabii tahkikat devam ediyor şu anda. Bir şey demek oldukça zor. Ama şu anda intihar vakası biraz daha güçlü olarak görünüyor" cevabını verdi.

02.20110421224533..jpg

Aydın, cesetlerin kim tarafından bulunduğuna ilişkin yöneltilen soruya ise şu cevabı verdi: "Bir vatandaşımız buluyor ve polisi arıyor. Tabii şu anda burasının jandarma bölgesi olduğu tespit edildi. Biz şu anda tahkikatı tamamen jandarmaya devredeceğiz, savcı beyi de bekliyoruz. Şahıs, babasının yanında çalışan bir şahıs. Babaya şu anda ulaşmaya çalışıyoruz. İlerleyen zaman içerisinde teferruatlı bilgi verilir."

Olay yerindeki çalışmalarını sürdüren güvenlik güçleri, cinayet şüphesini de göz önünde bulundurarak konuyu tüm detaylarıyla araştırmaya devam ediyorlar.

Kahramanmaraş'ta 3 kasım 2009 tarihinde meydana gelen bir intihar vakasında da 4 kızkardeş, kendilerini Ceyhan nehrine atarak hayatlarına son vermişti.