4 Milyon TL Ödül Kazanmak İster misiniz?

4 Milyon TL Ödül Kazanmak İster misiniz?
Rize İl Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadele kapsamında vatandaşların bilinçlendirilmesi amacıyla hazırlanan afiş ve broşürleri kent geneline yayıyor.

Terörle mücadele kanunu kapsamına giren suçların önlenmesine yardımcı olanlara verilecek 4 Milyon Tl. para ödülünün geniş kitlelerce bilinmesi ve vatandaşların teröre karşı duyarlılığının sağlanarak güvenlik güçlerine yardımcı olarak ihbarda bulunması amacıyla Rize İl Emniyet Müdürlüğü de çalışmalarını hızlandırdı.

Terörle mücadele kanunu kapsamına giren suçların aydınlatılmasını ve suç faillerinin yakalanmasını sağlayan ihbarcı/yardım eden kişilere müracaatı halinde ve renk kategorileri doğrultusunda ödüllendirme yapılırken konu İle ilgili olarak Rize İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince,      

-Yurtiçinde ve yurtdışında terör örgütlerinin üst düzey yöneticileri ve mensuplarının yakalanarak etkisiz hale getirilmesi,

-Terör eylemlerinin faillerinin ve iştirakçilerinin yakalanması,

-Muhtemel eylemlerin önlenebilmesi ve terör soruşturmalarının aydınlatılması,

-T.C. vatandaşları ile birlikte diğer ülke vatandaşlarının İHBAR ve diğer önleme faaliyetlerine katılımlarının arttırılması amacıyla hazırlanan Afiş ve Broşürler kamu kurum ve kuruluşları ile halkımızın yoğun olarak bulunduğu caddelerde asmak/dağıtmak suretiyle bilgilendirme yapıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Rize merkez ve ilçelerinde ülke güvenliğine tehdit edecek her türlü unsura karşı bilgilendirme ve önleme faaliyetlerinin artan kararlılıkla devam edeceğini belirterek; vatandaşlarımızın şüphelendikleri durumlarda 140 AloTerör İhbar Hattını aramaları gerektiğini kaydetti.

Yetkililer ayrıca, detaylı bilgi için www.terorarananlar.pol.tr adresinden de faydalanılabileceğini ifade etti.

terore-dur-diyelim-afisi-1.jpgterore-dur-diyelim-afisi-2.jpgterore-dur-diyelim-afisi-3.jpg