4. Trabzon Kitap Fuarı’na İlgi Yoğun

4. Trabzon Kitap Fuarı’na İlgi Yoğun
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Trabzon Kitap Fuarı kitapseverler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılan ve kapılarını dün kitapseverlere açan fuar, 7 Mayıs tarihe kadar açık kalacak. Karadeniz'in en büyük kitap fuarına 90 yazar ve 90 yayınevi katılırken, fuarda yapılan söyleşi ve imza programları ile yazarlar ile okuyucular bir araya geliyor.

10 gün sürecek fuarda çocuk edebiyatı, tarih, dini ilimler, kişisel gelişim, eğitim alanlarında Türkiye'nin tanıdığı birçok yazar katılıyor. İndirimlerin de olduğu fuara Büyükşehir Belediyesinin otobüsleri ile öğrenciler ücretsiz olarak okullardan taşınıyor.

Kitap fuarının açılış töreninin ardından başlayan programlarda Trabzonspor'un unutulmaz gölcülerinden Şota Arveladze söyleşi programı ile kitapseverler ile buluştu. Esma Ala Türkmen, Garip Ayata, Esin Üçüncüoğlu ve Abdullah Gülay düzenlenen imza programları ile okuyucuları ile buluşurken, Prof. Dr. Yaşar Özbay, "Pozitif Genç ve Yaşam" konulu konferans, tarihçi yazar İbrahim Hakkı Gündoğdu, "Tarih Boyunca Milletlerin Ağırlığı" konulu konferans ve imza günü ile kitapseverlerle birlikte oldu.

4.-trabzon-kitap-fuari’na-ilgi-yogun-(4).jpg4.-trabzon-kitap-fuari’na-ilgi-yogun-(3).jpg4.-trabzon-kitap-fuari’na-ilgi-yogun-(2).jpg4.-trabzon-kitap-fuari’na-ilgi-yogun-(1).jpg