4 Yıldızlı Şampiyon Bu Akşam Rize’ye Geliyor

4 Yıldızlı Şampiyon Bu Akşam Rize’ye Geliyor
Spor Toto Süper Ligin son haftasında Rize’de oynanacak karşılaşma için şampiyonluğunu geçen hafta matematiksel olarak ilan eden Galatasaray, bu akşam Rize’ye gelecek.

Spor Toto Süper Ligin 34. ve son haftasında Cumartesi günü Rize Yeni Şehir Stadı’nda 13.00’te oynanacak olan Rizespor – Galatasaray karşılaşması için Galatasaray, bu akşam saatlerinde Rize’ye gelecek.

Galatasaray, Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün (Cuma) saat 15.00'te yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 17.30'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Trabzon'a hareket edecek.

Sarı Kırmızılı ekip, Trabzon’dan ise karayoluyla Rize’ye hareket edecek ve kamp yapacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Öte yandan, Galatasaray Kulubü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın kafileyi Andon’a geziye götürmeyi planladığı bilgisine ulaşıldı.

GALATASARAY’IN 4 YILDIZLI ŞAMPİYONLUK GECESİNİN BİLETLERİ TÜKENDİ

Şampiyon Galatasaray'ın 31 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilecek olan 4 Yıldızlı Şampiyonluk Gecesi biletlerinin tükendiği açıklandı.

Sarı Kırmızılı Kulüpten yapılan açıklamada  “Şampiyon Galatasaray'ın 31 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilecek olan 4 Yıldızlı Şampiyonluk Gecesi biletleri tükenmiştir. Şampiyonluk coşkusunu beraber yaşayacağımız gecede Galatasaray'ımızı yalnız bırakmayacak taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.” Denildi.

Galatasaray’ın 31 Mayıs Pazar günü saat 20:00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da taraftarıyla kutlayacağı 20. Şampiyonluğunu ve 4. Yıldızılı şampiyonluk gecesi biletleri 20 TL ile 150 TL arasında değişen fiyatlarda satışa sunulmuştu.