45 Yıllık Memuriyete Süper Veda!

45 Yıllık Memuriyete Süper Veda!
45 yıllık memuriyet hayatını sona erdirerek emekliye ayrılan Rize İl Sağlık Müdürlüğü personeli Recep Bilgili onuruna Rize İl Sağlık Müdürlüğü veda yemeği düzenledi.

45 yıllık memuriyet hayatının 40 yılını Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nde başarılı bir şekilde görev yaparak tamamlayan Recep Bilgili (65), yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı. Bilgili’nin emekliye ayrılması dolayısıyla Rize İl Sağlık Müdürlüğü vefa örneği göstererek Bilgili’nin onuruna dün akşam Dedemin Bağı Et ve Balık Lokantası’nda veda yemeği düzenledi.

Dedemin Bağı Et ve Balık Lokantası’nda dün akşam düzenlenen veda yemeğine Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, Rize Kamu Hastaneleri Birliği İdari İşler Başkanı Dr. Hakan Görgülü, Rize Kamu Hastaneleri Birliği Mali İşler Başkanı Musa Korkut ve Rize İl Sağlık Müdürlüğü personeli katıldı.

recep-bilgili-veda-yemegi-1.jpg

recep-bilgili-veda-yemegi-2.jpg

recep-bilgili-veda-yemegi-3.jpg

Yemek sonrası Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe tarafından Recep Bilgili’ye hizmetlerinden dolayı plaket verilirken Sağlık Müdürlüğü adına altın hediyesini ise Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül takdim etti.

recep-bilgili.jpgMemuriyet hayatından memnun olduğunu ancak yaş haddinden dolayı emekliye ayrılmak zorunda kaldığını ifade eden Recep Bilgili, “45 yıllık memuriyet hayatımın 40 yılını doldurduğum Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nün böyle bir gece düzenleyerek beni onure etmesi dolayısıyla başta İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Tepe’ye ve bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen diğer yöneticilerim ile personel arkadaşlarıma ve geceye katılan dostlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe burada yaptığı konuşmada, "45 yıllık memuriyet hayatının 40 yılını Rize İl Sağlık Müdürlüğü’nde başarılı bir şekilde sürdüren Recep ağabeyimize bundan sonraki yaşantısında sağlık ve başarılar diliyorum. Rize’ye ve Rize İl Sağlık Müdürlüğü’ne çalıştığı dönemlerde çok şeyler kattığına inandığım ve Rize’ye başarılı hizmetlerde bulunarak o hizmetlerde emeği geçen Recep Ağabeyimize Rize’deki Rize İl Sağlık Müdürlüğü ve tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum. Ayrıca gecemize katılan Genel Sekreterimiz Şafak Bey ve diğer yönetici arkadaşlarımız ile personelimize teşekkür ediyor. Rize’deki tüm sağlık çalışanları adına Recep Ağabeyimize bu plaketi takdim etmek istiyorum.” dedi.

recep-bilgili-veda-yemegi-5.jpg

Gecede Recep Bilgili’ye hediye edilen altını takdim etmek üzere söz alan Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül ise bu sırada yaptığı konuşmada “Sevilen bir insan olunca vedası da böyle özel ve altın takılarak olur. Burada altını da takdim etmek bana nasip oldu. Yaşam boyu başarılar dileyeceğim Recep Beye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

recep-bilgili-veda-yemegi-6.jpg

Yemek, plaket ve hediye töreninin ardından program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

recep-bilgili-veda-yemegi-7.jpg

recep-bilgili-veda-yemegi-4.jpg

DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...