5 Bakanlıkta yapılan atamalar ve görevden almalar

5 Bakanlıkta yapılan atamalar ve görevden almalar
5 bakanlıkta yapılan atamalar ve görevden almalara ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Kalkanma Bakanlığı’na yapılan atamalar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre;

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  Müsteşar Yardımcılığına, Halil Kamil Kocapınar atanırken,

Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğüne Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Veysel Parlak, Anlaşmalar Genel Müdürlüğüne ise Mehmet Işkın’ın ataması yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Demirbaş başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Akif Okur atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Sütcü başka bir göreve atanmak üzere bu görevden alındı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğüne aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Soylu atanırken;

Gümrükler Genel Müdürlüğüne Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Cenap Aşçı’nın, bu suretle boşalacak olan Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Gümüş’ün ataması yapıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne, Ramazan Ersoy atandı.

Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Yılmaz Tuna atandı.