5. Kattan Düşerek Hayatını Kaybeden CHP Rize Kadın Kolları Eski Başkanı Son Yolculuğuna Uğurlandı

5. Kattan Düşerek Hayatını Kaybeden CHP Rize Kadın Kolları Eski Başkanı Son Yolculuğuna Uğurlandı
Rize'de 5. katta bulunan evinin camını silerken düşerek hayatını kaybeden CHP Rize Kadın Kolları eski Başkanı Nurdan Tavukçu Ardal son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Çarşı Mahallesi Hacı Eşref Caddesi üzerinde bulunan Ardal Apartmanının 5. katındaki evinin camlarını silerken bir anda dengesini kaybederek düşen ve ardından kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi'nde dün hayatını kaybeden CHP Rize Kadın Kolları eski Başkanı Nurdan Tavukçu Ardal son yolculuğuna uğurlandı.

Rize Merkez Sahil Camii'nde öğle namazının akabinde kılınan cenaze namazına Ardal'ın yakınları ve çok sayıda seveni ile Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ardal'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Pehlivan Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

5-kattan-duserek-hayatini-kaybeden-chp-rize-kadin-kollari-eski-baskani-son-yolculuguna-ugurlandi-1.jpg5-kattan-duserek-hayatini-kaybeden-chp-rize-kadin-kollari-eski-baskani-son-yolculuguna-ugurlandi-3.jpg5-kattan-duserek-hayatini-kaybeden-chp-rize-kadin-kollari-eski-baskani-son-yolculuguna-ugurlandi-2.jpg5-kattan-duserek-hayatini-kaybeden-chp-rize-kadin-kollari-eski-baskani-son-yolculuguna-ugurlandi-4.jpg5-kattan-duserek-hayatini-kaybeden-chp-rize-kadin-kollari-eski-baskani-son-yolculuguna-ugurlandi-5.jpg

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum