5 Maçtır Kazanamayan Pazarspor 5 Maçtır Kaybetmeyen Efeler'e Karşı

5 Maçtır Kazanamayan Pazarspor 5 Maçtır Kaybetmeyen Efeler'e Karşı
Pazarspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta bugün sahasında Efeler 09 Spor FK'yı konuk edecek. 5 maçtır kazanamayan Pazarspor, yeni teknik direktörü ile ilk galibiyetini alarak kümede kalma mücadelesinde derin bir nefes almak istiyor.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ikinci devrede oynadığı 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak küme düşme potasına yaklaşan Pazarspor ile ikinci devrede oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek zirve ile puan farkını kapatarak 3. sıraya yerleşen Efeler 09 Spor FK, bugün Pazar İlçe Stadı’nda 3 puan mücadelesi verecek.

İkinci devrede oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybettikten sonra teknik direktör Taşkın Güngör ile anlaşan ve ilk puanını geçen hafta Kelkit Hürriyet SK deplasmanında alan Pazarspor, ligin ikinci devresinde yenilgi yüzü görmeyen Aydın temsilcisi Efeler 09 Spor FK’yı mağlup ederek ikinci devredeki ilk galibiyetini alarak yeni teknik direktörü Güngör’e ilk galibiyet sevincini yaşatmak istiyor.

Karşılaşma saat: 14.00’da Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak.

Ligin ilk devresinde Aydın’da oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.