5 Nisan Avukatlar Günü’nde Rize Barosu Sevgi Doldu

5 Nisan Avukatlar Günü’nde Rize Barosu Sevgi Doldu
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Rize İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evlerinde kalan çocuklar Rize Barosunu ziyaret ederek Baro Başkanı Av. Ümit Peçe nezdinde avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı.

5 Nisan Avukatlar Günü’nde Rize Baro Başkanlığı, çok özel misafirlerini ağırladı. Rize Adalet Sarayı içerisinde bulunan Rize Baro Başkanlığını ziyaret eden Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Rize İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde kalan çocuklar, Avukatlar Gününde minicik yüreklerindeki kocaman sevgiyle Baro Başkanı Avukat Ümit Peçe nezdinde tüm avukatların gününü kutladı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş ile İl Müdür Yardımcısı Mehmet İsmailoğlu’nun da çocuklara eşlik ettiği ziyarette Baro Başkanı Av. Peçe’ye çiçek takdiminde bulunan çocuklar Rize Adalet Sarayında özel bir gün yaşattılar.

Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden ve Rize Adalet Sarayı ile duruşma salonlarını gezdiren Baro Başkanı Peçe, adliye ve duruşmalar hakkında çocuklara bilgi verdi.

Ziyaret dolayısıyla çocukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Peçe, ziyaretin sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

aile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-rize-il-mudurlugu-bunyesindeki-sevgi-evlerinde-kalan-cocuklar-rize-barosunu-ziyaret-ederek-baro-baskani-av.-umit-pece-nezdinde-avukatlarin-5-nisan-avukatlar-gunu’nu-kutladi-(-(9).jpgaile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-rize-il-mudurlugu-bunyesindeki-sevgi-evlerinde-kalan-cocuklar-rize-barosunu-ziyaret-ederek-baro-baskani-av.-umit-pece-nezdinde-avukatlarin-5-nisan-avukatlar-gunu’nu-kutladi-(-(7).jpgaile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-rize-il-mudurlugu-bunyesindeki-sevgi-evlerinde-kalan-cocuklar-rize-barosunu-ziyaret-ederek-baro-baskani-av.-umit-pece-nezdinde-avukatlarin-5-nisan-avukatlar-gunu’nu-kutladi-(-(8).jpgaile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-rize-il-mudurlugu-bunyesindeki-sevgi-evlerinde-kalan-cocuklar-rize-barosunu-ziyaret-ederek-baro-baskani-av.-umit-pece-nezdinde-avukatlarin-5-nisan-avukatlar-gunu’nu-kutladi-(-(6).jpgaile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-rize-il-mudurlugu-bunyesindeki-sevgi-evlerinde-kalan-cocuklar-rize-barosunu-ziyaret-ederek-baro-baskani-av.-umit-pece-nezdinde-avukatlarin-5-nisan-avukatlar-gunu’nu-kutladi-(-(4).jpgaile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-rize-il-mudurlugu-bunyesindeki-sevgi-evlerinde-kalan-cocuklar-rize-barosunu-ziyaret-ederek-baro-baskani-av.-umit-pece-nezdinde-avukatlarin-5-nisan-avukatlar-gunu’nu-kutladi-(-(5).jpgaile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-rize-il-mudurlugu-bunyesindeki-sevgi-evlerinde-kalan-cocuklar-rize-barosunu-ziyaret-ederek-baro-baskani-av.-umit-pece-nezdinde-avukatlarin-5-nisan-avukatlar-gunu’nu-kutladi-(-(3).jpgaile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-rize-il-mudurlugu-bunyesindeki-sevgi-evlerinde-kalan-cocuklar-rize-barosunu-ziyaret-ederek-baro-baskani-av.-umit-pece-nezdinde-avukatlarin-5-nisan-avukatlar-gunu’nu-kutladi-(.jpgaile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-rize-il-mudurlugu-bunyesindeki-sevgi-evlerinde-kalan-cocuklar-rize-barosunu-ziyaret-ederek-baro-baskani-av.-umit-pece-nezdinde-avukatlarin-5-nisan-avukatlar-gunu’nu-kutladi-(1).jpg