500 PKK'lı Karakola Saldırdı

500 PKK'lı Karakola Saldırdı
Terör örgütü yandaşları, polis merkezine havai fişek ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Olaylar sırasında silahla vurulan 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, terör örgütünün kuruluş yıldönümünü bahane eden örgüt yandaşları, akşam saatlerinde Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Siteler Polis Merkezi'ne havai fişekler ve molotof kokteylleri ile saldırı düzenledi.

saldiri-1.20091129193554..jpg

Kalabalık grup, polis merkezi önündeki belediyeye ait ekmek satış kulübesini devirip ateşe verdi. Polis, grubu uzaklaştırmak için havaya ateş açarken, çevik kuvvet ekipleri de kalabalığa gaz bombası ile müdahale etti. Kalabalık, polisin müdahalesi ile ara sokaklara kaçtı.

ARAŞTIRIYORUZ

Yaralı genci hastanede ziyaret eden ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, gencin, karakolun yakınında yaralandığını iddia ettiğini belirterek, "Şu anda olayı araştırıyoruz. Gerçekten karakol civarında mı yaralandı, bir başka yerde mi? Bir rivayet var aracın içinde yaralandığı yönünde. Onu da değerlendiriyoruz. Görgü tanıklarını bulmaya çalışıyoruz" dedi.

saldiri-2.jpg

saldiri-3.jpg

saldiri-4.jpg